Dr@GuN Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 gdyby nie to że mam już proca (sempron 2800+) i grafikę ( gf fx 5200) to bym dawno zamienił na płytę na s939 i pci-e , i tu problem , bo chciałem sobie kupić coś na s754 z agp (lub czymś zastępczym) i równocześnie z pci-e może być coś na podobę "agr" bo k.graficzna i tak będzie za kiepska do tego portu :P , w marcu/kwietniu kupię sobie jaką grafikę na pci-e bo będzie kasa , więc jak już kupuję to bym kupił z 2 różnymi slotami . zastanawiałem sie nad msi neo3-f ps. cena jaka mnie by interesowała to do 350zł max (tak nawiasem to wolał bym coś koło 250zl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Był już podobny temat <_< Zobacz jak potraktowali jego autora http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=176249&hl= :lol: Edytowane 8 Stycznia 2006 przez dadziuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 s754 z agp (lub czymś zastępczym) i równocześnie z pci-e czytałeś ?? mnie interesuje s. 754 a nie 939.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Tak i to uważnie ;] A co nie łaska poszukac? :mur: Ja znalazłem :P Epox 8HEAI Nie ma to jak google 8) Edytowane 9 Stycznia 2006 przez dadziuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Średnia częstotliwość HTT: 250 – 260 MHz ja bym chciał coś więcej , wolał bym coś na nf4 , miałem już brać dfi , ale nie ma portu agp (lub czegoś podobnego) zresztą bym już wybrał te msi gdyby nie to że nie bendę mógł podnieść vcore w moim sempie 2800+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 , wolał bym coś na nf4 , miałem już brać dfi , ale nie ma portu agpNo przeceż NF4 ma pci-e, żadnych agp czy podobnych portów :blink: Jedną z płyt co ma pci-e i pełne agp to jest asrock dual sataII na socket 939, a na 754 to takich za bardzo nie, tylko coś jak agr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 msi neo3-f - podałem przykład , to tu właśnie jest agr , nioe zalezy mi na pełnowartościowym agp , chcę przezimować na moim gf 5200 , w marcu będzie coś al'a gf 6800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Jak widac w podpisie ja mam te płyte. AGR nigdy nie testowałem bo nie miałem potrzeby ale jest on wolniejszy od pełnego agp i nie obsługuje wszystkich kart. Napisz dokładnie jaki masz model to ci napisze czy twoja karta bedzie na nim działała. Jesli chodzi o vcore to max 1,55 a semprony z tego co pamietam maja 1,4 tak wiec zostaje jeszcze jakies 1,5. Extremalnego oc napewno nie bedzie ale do takiego normalnego powinno wystarczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 ale mi właśnie zależy na extrem (no może nie tak bardzo extrem ale żeby byo 2.6ghz) karta to gf prawdapodobnie na podstawce od asusa z 128mb ram i 128bit niewiele wiem , bez oc to jest około 250mhz na gpu i 400 pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Dobry egzemplarz semp 2800 2,6 pociagnie na 1,55. Tak wogóle to 2,6 to nie jest zaden extrem. O extrem mogłbys mowic ponad 3ghz. Aktualizacja biosu powinna pozwolic na wyzsze napiecia. Jak patrzyłem do instrukcji to tej grafy nie było ale mozesz jeszce na stronie msi sprawdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 ale dla sempów bez c&q nie można zmienić napięci i będzie stock czyli 1.4...... a ja pisałem przynajmiej 2.6 , a jak sie uda to do 3.2 bendę próbował dobić !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Bez podnoszenia nepiecia nie osiagniesz nawet 2,6. A tak wogóle dlaczego sempronom bez c&q nie mozna podnosic napiecia????????? Napiecie mozesz zmieniac ale zeby te 3,2 osignac to trzeba chyba miec chłodzenie wodne i dobry egzemplarz do oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...