Skocz do zawartości
Gość Overclocked

S.t.a.l.k.e.r. Za Pół Roku?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Overclocked

Jak podaje jedna z witryn poświęconych wyczekiwanej grze akcji S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl studio GSC ukończyło podstawowe prace nad projektem. Nie oznacza to niestety szybkiego debiutu gry na rynku – THQ dopiero rozpocznie kampanię marketingową, a więc sama gry ukaże się najprawdopodobniej za 6-8 miesięcy.

Pocieszająca jest jednak mimo wszystko informacja, że w tej chwili brakuje jedynie przerywników filmowych – podstawowa konstrukcja shootera jest gotowa do pokazania jej światu. Pozwala to wierzyć, że tak wyczekiwany przez wielu tytuł da nam mimo wielu opóźnień jeszcze masę radości.

gry.wp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ja z nia mialem taka historię

Rok 2002 recenzja "przed premierą" w gamestarze bodajże. Premiera zapowiadana na wiosne 2003 roku... wtedy zajarałem sie gra zaczalem sledzic ja po necie , nawet alphe gdzies dorwalem.

Rok 2003 Wzmianka w jakims czasopismie (chyba cd-action) ze premiera sie nie odbedzie tak szybko i ze bedzie przesunieta do 2004 ale za to jaka to bedzie giera. Wtedy Zaczalem sie interesowac tą grą dosc mocno , nawet bylem redaktorem jednej ze stronej jej poswieconych

2004 Duza recenzja (taka jak zwykle przed premierami w cd-action) ze wyjdzie i ze bedzie wyyypaasss gieraaa + kolejne przesuniecie premiery

2005-2006 Utrata nadzieji , czytanie co pare miesiecy o przesunieciu premiery i patrzac na nowy silnik unreala i wszystkie haj lajfy i far craje to zaczyna mi sie nie podobac ;/ Jedyne co moze tej grze przyniesc slawe to ciekawa tematyka i ta hucznie zapowiadana sztuczna inteligencja (Tzn ze dziala na obszarze calego swiata i liczy sie tam reputacja , twoje poczynania , plotki itd itp).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cierpliwości :wink:

3DRealms (dobrze myślę :?: ) niedługo wypuszcza Prey'a - jest już o tym topic na Tweak'u - zupełnie nowy pomysł na FPP. Ostatni trailer Prey'a po prostu boski. Ponoć nawet DNF ma wyjść za jakiś czas, ale to tak na serio - informacja od developera.

S.T.A.L.K.E.R. też wyjdzie i pokaże co potrafi, klimat będzie nie do pobicia, realizm: pogoda, dzień, noc, grafika niepowtarzalne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi