Baniors Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Hej! Mam płyte główną Amptron PII - 3726(m)T i nigdzie nie moge znależć do niej sterowników. Niestety bez tych sterowników strasznie muli mi komp, nawet filmy się zacinają. Pomóżcie mi! Czekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 STEROWNIKI Kolejna Dawka Sterowników Na przyszłość pamiętaj używanie googli nieboli,nikt za ciebie niebędzie nic szukał dziś jest wyjątek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudijack Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Tutaj masz wszystkie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baniors Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Serdeczne dzięki! Jednak Polacy to są życzliwi ludzie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...