delekta87 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Jestem z lodzi i niedlugo bede skladal kompa chce kupic go w lodzi, zeby nie bylo problemu z gwarancja jakby cos sie stalo prosze o podanie adresu i dokladnej nazwy sklepu lub strone internetowa z ofertami tego sklepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Acris.pl mają dobre ceny i są w Łodzi i mają tanie gto2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delekta87 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 a wiecie moze jak jest w tym acris'ie z reklamacjami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) 1) Jeszcze sprzętu nie kupiłes a juz myślisz o reklamacjach ? :P 2) http://www.skapiec.pl - z tego co wiem to ma same sprawdzone sklepy Edytowane 8 Stycznia 2006 przez tazikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek403 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zanosisz do sklepu a oni sami załatwiaja.Sam reklamowałem w Acris nagrywarke DVD. Dali mi nową. Zero problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Osobiście polecam sklep Znak , całość znajdziesz na www.znak.pl Namnie zrobili wrażenie i jestem pewien że pomimo iż chyba niemają siedziby w łodzi będziesz zadowolony. Mają możliwość rat przez neta i wysyłają sprzęt kurierem. Ceny też mają naprawde niezłe i złożą kompa raczej do twoich potrzeb ... chłopaki mają doświadczenie i z tego co ich obserwowałem wiedzą co robią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) MILAN w Acris.pl nie ma GTO2... to tylko fota gto2 pomylka, jest GTO2, ale tez jest takie cos na co mozna sie nabrac ;) http://www.acris.pl/searchsort.do?cid=50&s...c&Submit=szukaj pierwsze od gory Edytowane 9 Stycznia 2006 przez treter69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delekta87 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Dzieki za pomoc pojade do tego acris"a i pewnie tam kupie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita:D Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Siemka! Mam ten sam problem też jestem z Łodzi i szukam taniego sklepu. Ja dopiero zaczynam kompletować części. Narazie co nieco kupiłem w Papie naprawde fajny sklep, dobra obsługa... --> www.papcomputer.pl Piszczie jeszcze jakieś tanie sklepy bo to dopiero początek mojej wymiany sprzętu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amfidiusz Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) A co powiecie na apollo.pl? Jak dla mnie to ceny mają bardzo niskie. Podejrzanie niskie... P.S. Sklep chyba nie ma swojej siedziby w łodzi, ale z przesyłką wyjdzie ci taniej niż byś kupowal na miejscu ;) Edytowane 23 Stycznia 2006 przez Amfidiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad164 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Mi dzis wyslali komputer z apollo jutro dojdzie wiec zobaczymy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ja sobie kupilem RAM , procka i Mobo w http://www.pcprojekt.pl ... Z tego co patrzylem to naprawde tanio maja... Jednyna wada to taka ze nie maja wysylki za pobraniem, najpierw przelew kasy na konto a pozniej wysylaja... Ale polecam, to nie jest zadnej fikcyjny sklep, tylko normalny sklep, mozna sie dobrze dogadac bo jak spytalem czy napewno nast dnia mi wysla ( pytalem ok 17:50 ) to potwierdzili i rzeczywiscie nast dnia przesylka wyszla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...