sebulba15 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Mam problem, Windows Xp Sp2 niechce mi wykryc mikrofonu :( a dzis jeszcze rano wykrywal, i teraz jak robie Panel Sterowania-Dziweki... i robie Głos i tam testuj sprzet to niewykrywa go tez ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Spróbuj docisnąć wtyczkę od mikrofonu. Mógł też zostać uszkodzony kabel od mikrofonu. Sprawdź go na innym kompie. Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebulba15 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 na innym komputerze dziala :( a umnie cos nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebulba15 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 czy ktos mi pomoze ? mikrofon w 100% jest sprawny,a jednak u mnie niechce działac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remo112 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Tez mam problem z mikrofonem. Podlaczalem juz 3 sluchawki dzialajace i dzwiek w sluchawkach byl ale mikrofon nie dzialal we wszystkich 3. Moze mam zla karte dzwiekowa??? Co moze byc nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu2099 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 http://komputery.katalogi.pl/temat11589/ moze to konkurencja ale problem jest tam opisany i ja własnie dzieki tej stronce ustawiłem poprawnie mikrofon :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...