GrubyLZ Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam mam problem z ta grafa , po prostu czasami na pulpicie mi sie robi takie cos i w grach , co o tym myslicie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Czasami,tzn. kiedy dokładnie? Kręciłeś pamięci,ogólnie grafę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyLZ Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) no niby krecilem ale chyba dalem na pierwotne ustawienia , kiedy hmm no prawie w kazdej grze wczesniej mialem g-f 4 mozliwe ze w grach zapisaly sie jego ustawienia?? , w bo w CS 1,6 ustawilem na d3d i juz dzialalo poprawnie , a co do tego obrazu to nie ma okreslnego zdarzenia ktore by powodowalu takie cos po prostu sie robi edit: nie wiem czy to ma cos do rzeczy , ale jak wchodze na strony ciemnijsze np. takie jak www.ogame.pl to wtedy te kreski sie pojawiaja a np. na googlach nigdy sie nie pojawily Edytowane 8 Stycznia 2006 przez GrubyLZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Przeinstalowałeś w ogóle system po gf? Jeśli nie użyj driver cleanera, upewnij się co do taktowań karty,te śmieci wyglądają na zdrowo przekręcone pamiątki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 no niby krecilem ale chyba dalem na pierwotne ustawienia , kiedy hmm no prawie w kazdej grze wczesniej mialem g-f 4 mozliwe ze w grach zapisaly sie jego ustawienia?? , w bo w CS 1,6 ustawilem na d3d i juz dzialalo poprawnie , a co do tego obrazu to nie ma okreslnego zdarzenia ktore by powodowalu takie cos po prostu sie robi edit: nie wiem czy to ma cos do rzeczy , ale jak wchodze na strony ciemnijsze np. takie jak www.ogame.pl to wtedy te kreski sie pojawiaja a np. na googlach nigdy sie nie pojawily Przeinstalowałeś w ogóle system po gf? Jeśli nie użyj driver cleanera, upewnij się co do taktowań karty,te śmieci wyglądają na zdrowo przekręcone pamiątki LoL po zmianie karty graficznej a sczególnie z nvidia na ati ZALECANE jest aby zmienić stery lub najlepiej format c: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyLZ Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 LOL ? a co niby zrobilem ?? , najpierw probowalem na starym systemie tam gdzie mialem GF4 , zrobilem reinstalke wina i to samo , probowalem narazie najnosze omegi i cailisty i nic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Sprawdz czy karta ci sie nie przegrzewa bo cos mi sie wydaje ze pamiątki sie gotują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyLZ Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 a jak bym w opcjach , tam gdzie sie podkreca obnizyl pamiec?? , ale wydaje mi sie ze to nie od przegzewania bo 2 kumpli ja mieli i normlanie chodzila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 A masz zamknieta obudowe? Jeżeli tak no to przydałby sie również dobry przepływ powietrza. p.s ten radeon to pasiv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyLZ Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 watpie zeby to bylo od temperatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyLZ Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 ma ktos jeszcze jakies pomysly ?? co to moze byc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 może uszkodzenie mechaniczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ta karta jest już chyba przegrana :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...