tomii Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępniam neta przez xp, więc włączył sie firewall, w emule ustawiłem aby sam otwierał porty, przy każdym właczeniu potwierdzam otwarcie portów, ale po pewnym czasie firewall blokuje porty emule, i musze recznie otwierać, nie moge wyłączyć tego firewall`a. Więc co zrobić aby aby firewall nie blokowal tych portów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 czy wpisywales recznie porty do otwarcia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 nie, w emule jest przycisk otwórz porty, a na początku emule sam je otwiera a ja tylko potwierdzam ze na je otworzyć. A jak gdzie można ręcznie wpisać porty do otwarcia? ps nie mam narazie sp2 czy to istotne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 looknij tutaj -------->>>>http://support.microsoft.com/kb/283673 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 "nie moge wyłączyć tego firewall`a"- jak go wyłącze to net na drugim kompie nie działa więc chce go jakoś skąfigurować. jakieś propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...