jarek38 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Wypróbowałem kilka różnych z wersji z tego programu, z różnych źródeł i za każdym razem kiedy chcę zatwierdzić wyszukane kanały wyskakuje mi ten błąd. Moja karta - Live View Fly Video 2000, system win ME, P4, płyta MSI, 256 ram, karta nie dzieli z innym sprzętem przerwania. Co to może być ? Wydaje mi się , że ten program powinien współpracować ze wszystkimi typami tunerów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek38 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Czyżby nikt nie wiedział jaka może być przyczyna tego błędu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Jak dla mnie to błąd związany z pamięcią (RAM) Sprawdź jak możesz na innej kostce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Jak dla mnie to wina sterownika do karty TV. Sterowniki WDM musza byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...