omo5 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 :mur: :mur: :mur: :mur: WITAM mam czytnik 4in1 ale ostatnio nie działa tzn komp wykrywa go jako 1in1! Co robić ?? {Mam wgrany nowy system i nic!!} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 :mur: :mur: :mur: :mur: WITAM mam czytnik 4in1 ale ostatnio nie działa tzn komp wykrywa go jako 1in1! Co robić ?? {Mam wgrany nowy system i nic!!} A masz SP2? Mi z SP1 nie wykrywal w ogole czytnika a z SP2 od razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 zakladam ze sterowniki masz zainstalowane do tego ustrojstwa - u mnie sa potrzebne i mam uknow device dopuki nie dosanie sterownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkooaallaa Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 witam ja mam to samo tylko ja mam czytnik kart tlyko sd w menadzerze urzadzen wykrywa go normalnie a po włozeniu karty nic nie nie dzieje, a chyb a do tego sterow nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...