kondziow Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Chciałbym kupić drukarkę termosublimacyjną. Wpadła mi w oko, głównie ze względu na niską cenę, drukarka Canon SELPHY CP-400. Słyszałem jednak, że bez kalibracji występują u niej problemy, z poprawnym odwzorowywaniem kolorów. Czy to prawda ? Ile musiałbym ewentualnie zapłacić za kalibrację tej drukarki ? Według skąpca najtaniej kupię tę drukarkę za 199 zł http://www.skapiec.pl/site/cat/6/comp/7036 Czekam na opinie i z góry dziękuje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ja miałem kiedyś takie urzadzonko Kodaka, i wiecej problemów było niz pozytku, a to materiałów eksploatacyjnych znalezc nie mogłem, a to chcieli w sklapie kasy tyle ze hoho. Ale jakos pierwsza klasa zawsze była. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziow Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Kupiłem w końcu CP-510 bo znalazłem ją za 199 zł. Jedyna rożnica to szybkość działania na korzyść 510, no ale jak cena ta sama to oczywiście ją wziąłem. Jak przyjdzie to napisze jakie wrażenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziow Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Przyszła po 12 h od złożenia zamówienia ! Kupiłem ją w Agito.pl I... rzeczywiście - jakość lepsza niż z fotolabu Wszystkim którzy wachają się nad kupnem tej drukarki radzę aby zrobić to jak najszybciej ! Naprawdę super drukareczka ! Post można zamknąć Edytowane 10 Stycznia 2006 przez kondziow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Obecnie drukuje na pixma 3000 i zastanawiam się nad kupnem cp 510 . Czy odczuje różnice kosztów i jakości ? Może ktoś sie przeżucił z atramentówki na termosublimacyjną i jest zadowolony lub żałuje ? Od razu dodam że od fololabów trzymam sie z dala bo nie mam czasu :) Aparat to powershot 520. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Jeśli będziesz drukował tylko zdjęcia to z pewnością warto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Kiedyś jakaś firma do tego typu drukarek czarny wkład dawała za darmo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1niek2 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Przyszła po 12 h od złożenia zamówienia ! Kupiłem ją w Agito.pl I... rzeczywiście - jakość lepsza niż z fotolabu Wszystkim którzy wachają się nad kupnem tej drukarki radzę aby zrobić to jak najszybciej ! Naprawdę super drukareczka ! Post można zamknąć Hej Kolego- znalazlem twoja stara wypowiedz na forum w sprawie CP510. Powiedz mi - bo chce na niej drukowac zdjecia dowodowe- czy jakosc jest wystarczajaca, czy i jak ona drukuje- tuszem??? to skad jej termosublimacja???? Mysllem,ze termosublimacyjne drukuja folia, a nie tuszem No i jeszcze jak wyglada jej eksploatacja- czy tusze starczaja na dlugo, czy mozna drukowac np, z Corela, czy i jak sie ona instaluje- PILNIE CZEKAM NA ODP!!! - skalski@neostrada.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...