remo112 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Kupuje bude Chiefteca LBX01 i nie wiem jakie wiatraki do niej kupic chce kupic 2 razy 92 mm i jeden 120 pomozcie mi wybrac odpowiednie zeby dobrze wialy i byly ciche. I dobrze by bylo gdyby byly z apollo.pl bo z tamtad bede bude bral. link do wiatrakow z apollo! Prosze o pomoc ja myslalem nad chieftecami ale sa glasne chyba! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Fander bedzie dobrym wyborem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Tylko fander! Tu masz o nim cały temat ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remo112 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 A moze akasa? I jak je najlepiej umiscic?? 120 z tylu na wylot a 2x92 na bokach na wlot??? bedzie ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 pwinno być ok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 OT : sprzedam akase amber 80x80 na gwarancji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 wentyle z boku to pic na wodę, chyba że ma to n celować prosto w grafikę. zazwyczaj mieszają powietrze i nie ma to dobrego wpływu na jego cyrkulację w obudowie Najlepsze konfiguracja to wyciagające tył i komin zwany również sufitem;-) Nada się też wyciągjacy tył i intejk z przodu fandery są okej ale tylko ~5v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Mi instalacja komina obniżyła temperature o jakies 4*C na procesorze (chłodnica w obudowie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remo112 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 komin to znaczy wyciagajacy na gorze??? to mowicie ze te na bokach to pic czyli znaczy ze ta buda jest zle zaprojektowana??? bo ona ma 3x92 bok na dyski (wrzuce tu jeden wentyl mam 2 dyski) 2x92 drugi bok (tu wrzyce jeden 92) i 120 stylu wyciag??? to moze brac jakas inna bude? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Wyciąganie ciepłego powietrza jest najwazniejsze. W drugiej kolejności nadmuch na gorące miejsca, takie jak ram na karcie graficznej. Komin to ten u góry (na topie obudowy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...