kamgda Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Mam a64 3000,asusa a8n-e.Nie mam zamiaru nic podkrecac,czy musze stosowac nagrzewnice czy wystarczy zwykly pojemnik po 5 litrowej wodzie,na poprzednim kompie swobodnie taka konfiguracja dawala rade.Aha no i radiator na chipset...ktory wybrac??a moze kolejny blok??Jak myslicie zalezy mi na stabilnosci systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 po jakims czasie woda bedzie sie nagrzewac, coraz bardziej i bardziej, nie spelni to zadania, musisz dac jakas chlodnice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSYLO Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zbiornik nigdy nie zastąpi chłodnicy, bo jego rola jest zupełnie inna. To tak jakbyś pytał czy kupując pralkę będziesz mógł zrezygnować z mikrofalówki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamgda Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 poprzedni athlon xp dzialal pare dni na takim chlodzeniu pojemnik tez odprowadza cieplo,a jak mi wiadomo xpki grzeja sie zdecydowanie bardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Nie rozumiem w takim razie po co montowac WC do takiego zestawu... Z niekrecony A64 3000+ bez problemu poraci sobie Freezer64 pro spowolniony do takiego stopnia ze go nie bedzie slychac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 poprzedni athlon xp dzialal pare dni na takim chlodzeniu pojemnik tez odprowadza cieplo,a jak mi wiadomo xpki grzeja sie zdecydowanie bardziejTo po co to pytanie ? Skoro bardziej grzejacy proc tak wytrzymal to chyba logiczne jest ze slabiej grzejacy sie tym bardziej wytrzyma. Pod warunkiem, ze tak jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) ... Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez SZUK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...