kurek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Moje pytanie: Jak wyglada motyw doprowadzenia przewodu koncentrycznego do laptopa. Prawdopodobnie do samej karty PCMCIA podlacza sie specjalne przewody a pozniej dopier koncentryk, ale jak to wyglada dokladnie, jak dlugie sa te przewody, czy da sie je przdluzyc? Czy bede musial sie meczyc z malo elastycznym kablem koncentrycznym? Przyznaje ze lubie sie rozsiasc na sofie z lapem na kolanach wiec targanie kabla koncentrycznego... :mur: , co innego jakis miekki kabel troche grubszy od sluchawkowego - to jakos zniose. Moze macie namiary na jakis test tunera PCMCIA do lapa? :blink: (chyba pobozne zyczenia) Edytowane 9 Stycznia 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotixel Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ja mam taki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80617153 Jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobra jakosc obrazu i dzwieku. Co do kabla to koncentrykiem jest ten przezroczysty znajdujacy sie wzdluz pilota na zdjeciu z allegro. (szancujac na oko ma okolo 20cm dlugosci) Tez czasem lubie sie wyciagnac z lapkiem na brzuchu i daje rade z ta pcmcia :] Pozdrawiam Piotrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...