AMIHoO Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Jak w temacie... Mam teraz na tej płytce athlona 2000XP+. Chciałbym go zastąpic jakimś lepszym prockiem , który wspołpracowałby z tą płytą (KT600-A K7FSB400). Prosze o jakieś propozycję!! Edytowane 9 Stycznia 2006 przez AMIHoO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Sama wymiana procesora niewiele pomoże (ba! praktycznie nic). Ile mozesz przeznaczyc na kompa $$$ ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIHoO Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 ok to moze inaczej: Prcek i płyta jest już znana. Do tego jest G-force FX5200 ,512 DDR RAM-u Kingstona, dźwięk w tym topicu nie ma znaczenia. wydawało mi sie ze jak wymienie procka, no imoze jeszcze ramu dokupię to bedzie lepiej chodzić. Np Cywilizacja IV strasznei biedzi na moim kąpie a to mnie bardzo irytuje...:( Naprawde myśłisz ze zmiana procka nic nie da?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 wymiana procka może przyśpieszy ci działanie co niektórych aplikacji, ale w grach dużego przyrostu nie poczujesz ze względu na słabą karte. kup przynajmniej radka 9550, już będzie dużo lepiej, a jak masz więcej kasy to 9800pro, a do tego barton 3000+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIHoO Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Dzieki za sugestie. Może ktoś jeszcze ma jakieś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...