KUKA1 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Cześć wszystkim Mam osiedlowy internet Lan, admin mojego łącza widzi po jakich stronach chodze u siebie w domu <_< i moje pytanie jest takie : Czy :) jeśli bede serfował po przez jakis obcy serwer Proxy to admin mojego łacza nadal bedzie wiedzial po jakich stronach serfuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Anonimizer ale jesli admin bardzo chce to nie ma sposobu zeby nie wiedzial moze pomoc tunelowanie ale to nie jest proste a i FW raczej przeszkodzui Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Polecam http://www.sfh.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 z deszczu pod rynne :DDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...