LuKaSeKbP Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 qurde ja mam wdse 80 8mb wymiata szybko..... ;) tak slyszac opinie ze sa awaryjne .... mysle nad zakupem cdrw :? zeby archiwizowac dane.. u mnie jeszcze smiga bezposrednio nad wd 10gb 5400 i sie bardziej razem grzeją... Mam pytanko da sie kupic taką szyne do budy zeby obnizyc dysk? (żeby niebyl bezposrednio jeden pod drugim) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Mam Maxtora 2 mb 60 gb i sobie chwale. Kupilem go bo slyszalem ze maxtory najlepiej sobie radza z duzym obciazeniem i nigdy nie ma z nimi problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 baraccuda IV lub IBM mam 4 i jest zajebiscie szybka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 A ja mam Caviara z 8MB Bufforem i se go bardzo chwale. Cichutko szybko i sprawnie smiga bez zadnych problemów. Wiec polecalbym WD, choc Maxtor tez fajny lecz nie wiadomo co z niego bedzie a gwarancja na Caviara przez 3 lata trwa. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...