milan655 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 No więc tak... widać nastał czas kiedy musze kupić nową zasiłke choć tą mam 3 tygodnie zaledwie :D (przy kupnie kompa nie miałem już na zasilacz) jutro będe miał GTO2 i ta karta może mi zrobić pewien pogrom... obawiam się że ten feel 350w nie wytrzyma, więc co polecacie cichego co najważniejsze! i wmaiare mocnego, dodaje że niedługo pamięć zmieni się na 2x 512 i dojdzie karta muzyczna... i procesor również w niedługim czasie może być inny, Tagan 380 będzie ok? na zasiłke będe miał około 250zł ale nie więcej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 no to tagan 380 W lub chief 420 on jest tanszy a rowniez bardzo dobry ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 dobry ale ja potrzebuje cichego :) więc chyba Tagan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...