stolarzz Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Witam Mam taki problemik. Otoz jakis czas temu podczas wyciagania pamiatek pekl mi 3 slot DDR. Jest on teraz zbyt luzny i nie odczytuje pamieci tam wsadzonej. Czy jest jakas mozliwosc wymiany go? Jesli tak to jest szansa zeby samemu to zrobic? Z reszta plyty wszystko jest OK, dwa pozostale sloty dzialaja jak powinny. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Niewiele z tym zrobisz, jedynie przeszczep by cos pomogl ale w warunkach domowych raczej teog nie zrobisz a czy jakis elektronik sie tego podejmie watpie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolarzz Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 A czy serwisy zajmujace sie naprawa podzespolow komputerowych sa w stanie takie cos naprawic? Np na Allegro czesto widzi sie aukcje, ktore maja na celu naprawianie plyt glownych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 nic prostszego jak wyslac im maila z pytaniem o mozliwosc naprawy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolarzz Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Wyslalem, leczy nie dostalem odpowiedzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 ja znam dwa serwisy woox i mtech, mozesz do nich pisac, ich www sobie w googlach znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...