cobiq Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 A wiec zaktualizowalem bios plyty wczoraj programem z pod biosa taki tam jest zgralem na dyskietke ten co byl wgralem nowy succes wyskoczylo i restart wchodze do biosa przywracam jakies domysle ustawinia restart a tu uruchamia sie a tu chu...... ta sama wrsja co byla jaki lol to powtornir probuje i to samo plyta moje ga-7ZXE dzieki za help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Moze masz juz najnowszy bios i wgrywasz ten sam? ;-) Jezeli nie to wgraj bios normalnie (z uzyciem dyskietki itd). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LDM m.x Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) restart wchodze do biosa przywracam jakies domysle ustawinia restartZamiast ustawień daj SAFE FAIL czy jakichś podobnych (ustawienia "trybu awaryjnego" biosu), czyli tych najbezpieczniejszych i najprostszych.... Nieorientuje się jak się nazywają, bo mam zdeka inną płytkę... Na AMI są to właśnie SAFE FAIL SETTINGS (przynajmniej ja tak mam :D) Jeśli nie pomoże wgraj bios, który miałeś wcześniej. B) Edytowane 14 Lutego 2006 przez LDM m.x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...