tomos Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 witam jaka kosc polecacie w tej cenie do 160zl z ew. wysylka (oczywiscie im taniej tym lepiej ;))? moj warunek to zeby chodzily na gora 225-230MHz (wiecej nie potrzebuje) przy niewygorowanych timingach. max V jaki moge dac na ram to 2.7V - tu moze byc ew. problem. milo by bylo jakby pamiec byla 1-stronna, chociaz to juz mniej wazne. czego powinienem szukac? na jakich kosciach? corsair value, twinmos, kingmax, kingston, geil...? czytalem, ze dobre sa hynixy D43 ale ponoc lubia duzy voltage, oraz samsungi t/uccd ale z tego co widze na allegro ciezko byloby takie dostac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 widzialem jedna aukcje samsungow ucc, sprzedawca miał ich sporo, za 160zł nowe, więc chyba to najrozsądniejszy wybór, chociaz mozesz tez poszukac winbondow od jakis lamek co nie wiedza co sprzedaja i masz wypasione pamieci za małą kase :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypher Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Nie jest to dział sprzedam, ale co mi tam :wink: Mam aktualnie do opchnięcia jedną kostkę elixirów na nanyach, która leci na 240 2,5-3-3-7 1T przy 2,7v. Z CL 2 dobija spokojnie do 217, 2-3-2-5 1T. W razie potrzeby, mogę wkleić screena :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Nie jest to dział sprzedam, ale co mi tam :wink: Mam aktualnie do opchnięcia jedną kostkę elixirów na nanyach, która leci na 240 2,5-3-3-7 1T przy 2,7v. Z CL 2 dobija spokojnie do 217, 2-3-2-5 1T. W razie potrzeby, mogę wkleić screena :) nie jest to tez działa co kupic ;) a ten topic sie tu znalazł. a co do pamieci to ciezko cos znalezc za 160 z wysyłka. Raczej tylko uzywki.... bierz d43 albo elixiry na nanya, winbondy tez moga byc. popoluj troche na allegro mozna co nie co znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak10 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ja polecam Hynixy D43, miałem takie i defaultowym napieciu śmigały na 520Mhz. Winbondów nie polecam przy nap. 2,7 za duzo z nich nie wyciagniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...