Z@buza Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Witam Planuje zakupic drukarke i zastanawiam sie nad natepujacymi modelami: HP PSC 1510 i Canon 2200. Za Hp przemawia jego funkcjonalanosc, bardzo by mi sie przydala opcja ksera. Jedyne co mnie martwi to 5 ml pojemniczki z tuszem. A propo tuszy, ile kosztuja zamienniki do HP 1510 o pojemnosci 10ml. Ponoc Canon jest bardzo ekonomiczny, koszt zamiennikow o pojemnosci 10ml wynosi ok 15-20 zl. Sam nie wiem co wybrac, doradzcie prosze Prosze Edytowane 9 Stycznia 2006 przez Z@buza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Osobiście mam IP2000 i faktycznie zaminniki są bardzo tanie. Nie sprawdzałem jednak jak jest z drukowaniem na nich fotek. Jeżeli możesz dołożyć kasy to np. IP3000 ma opcje drukowania dwustronnego bez potrzeby przekładania kartek. Poczytaj jeszcze jak to jest w nowej serii. Dobrze jeżeli wypowie się jeszcze ktos mający IP2200 czy przypadkiem nie ma zabezpieczenia przed zaminnikami. Edytowane 10 Stycznia 2006 przez Eskan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...