Amfidiusz Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Witam! Pytanko jak w temacie. Cena jest zbliżona, więc nie gra roli. Co możecie powiedzieć o tych płytach? Czytałem same pochlebne opinie o A8N i już byłem na nią zdecydowany, jednak przez przypadek trafiłem na to drugie cudo. Parametry mają bardzo podobne, więc spotkał mnie kolejny dylemat. Co wybrać? Co się może sprawdzić lepiej w przyszłości? Co byście proponowali? Z góry dzięki P.S. Podaję linki do obu płyt: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2...382&modelmenu=1 http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2...787&modelmenu=1 Pomóżcie!!! Edytowane 9 Stycznia 2006 przez Amfidiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 dfi lanparty nf 4 ultra-d najlepsze pod socket 939 chyba że chcesz firmowe sli to wersje sli-d (ultra-d da sie smodowac na sli-d) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amfidiusz Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Dzięki za odpowiedź, ale nie o to pytałem... Znam serię LanParty i żałuję, ale nie mogę przeznaczyć tych dodatkowych 100 zł na DFI. A wracając do tematu... co byście proponowali: SLI czy CrossFire? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zależy jaką grafe będziesz miał, jak radeon to crossfire, jeżeli geforca to sli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amfidiusz Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) GPU dobiorę do płyty głównej. Z nVidii znalazłem GeForce 6600 z Zalmanem, a z ATI myślałem nad x700(PRO?). Wydaje mi się, że nVidia będzie lepsza. Ale czy istnieje jakaś znacząca różnica oprócz firmy między SLI a CrossFire (np. w wydajności)? P.S. Aha... na kartę graf. nie mogę niestety przeznaczyć więcej niż 400zł - co chyba bardziej przemawia za nVidią... Edytowane 9 Stycznia 2006 przez Amfidiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...