Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Feel300ATXSP4

Coz. u mnie trzyma bardzo stabilnie i pewnie przy 1,8@2,8ghz

z regulacja obrotow zalezna od temperatury. prawie bezglosny

Jesli modecom uzywa ich do swoich obudow to raczej niejest to gowno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam zasilacz Feel'a 300W i jestem zadowolony. :D

Najmniejsze napiecie 5V było u mnie 4.74V przy max obciazeniu i dosc pozadnie podkreconym procku.

Moge sie zgodzic z mikaelus'em - wyglad wazny, a zasilke zawsze mozna zmienic, no chyba ze zaden z Codegenow ci sie nie podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Feel300ATXSP4

Coz. u mnie trzyma bardzo stabilnie i pewnie przy 1,8@2,8ghz

z regulacja obrotow zalezna od temperatury. prawie bezglosny

Jesli modecom uzywa ich do swoich obudow to raczej niejest to gowno.

Ja mój kupiłem też z budą ModeCom'a i co?? Totalna kaszana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam jak to nmazywacie "codeszajsa" i jestem zadowolony :D:D nie sprawil mi nigdy problemu a napięcia naprawdę niezłe:

+3,3V: 3,17

+5V: 5,13

+12V: 12,04

-12V: -11.95

-5V: -5,10

+5VSB: 5,35

VBAT: 3,33

Tak więc jak widać naprawdę mogę polecić ta obudowę i zasłke.

Jej koszt to 141zł i jest to obudowa LONG. POLECAM!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qzynowi kupiłem także CODESHITa (6039 P4) i musze powiedzieć że jestem zadowolony ... wydałem 140 zł ... jest w wersji LONG ... wentyl nawet cichy (ten na procu go zagłusza ;-) TTC-D5TB)... napięcie 3ma bardzo dobrze ... napewno mieśći się w standardzie ... największa róznica między "ustawowym" a realnym napięciem wynosi 0,1 V (przy +5) ... oczywiście full obciażenie... a komp to : XP 1700, MSI KT3V , B4, CD, Radeon9000 itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Foxcoona są z 400W cichymi zasilaczami za około 170zł.

e tam....ja foxcoona 400W kupiłem niedawno na Warszawskiej giełdzie elektronicznej za 135zł.........wart polecenia a napewno swojej ceny!

wczesśniej na obecnym konfigu zjarałem 2 coodegeny i 1 noname wszystkie 300W........foxcoon chodzi bez problemu już może z miesiąc jest cichy i trzyma napięcia....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wlasnie kupilem na allegro codegena z 400W zasilaczem. Wlasnie do mnie jedzie. Ale zwazywszy na poczte polska i weekend bedzie dopiero najwczesniej w poniedzialek wieczorem.

Dam oczywiscie znac jak sie bedzie sprawowal.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8819679

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wlasnie kupilem na allegro codegena z 400W zasilaczem. Wlasnie do mnie jedzie. Ale zwazywszy na poczte polska i weekend bedzie dopiero najwczesniej w poniedzialek wieczorem.

Twój wybór....respect.....ale ze wszystkich zasiłek coodegena które posiadałem pozostały mi jedynie wiatraki......tylko z nich można zrobić jakiś tam pożytek...reszta do kosza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajna obudowa. mam 6066 i jest wpozio. te zapinki na pci sa ok i wiatrak na gorze. ja mam drugi z tylu i 22C w obudowie ostatnio.

A zasilacz 400W to chyba nie standardowy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam jak to nmazywacie "codeszajsa" i jestem zadowolony :D:D nie sprawil mi nigdy problemu a napięcia naprawdę niezłe:

+3,3V:        3,17

LOL :D , rzeczywiście gratuluje Ci takiego napięcia na codeshit'cie, ja mam na swojej zasiłce od Tracera, w pełnym obciążeniu 3,22-23 i uważam że to bardzo mało, a co do twojego to no comment. Samą bude Codegena można kupić ale zasiłka musi być jakaś lepsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

+5V:           5,13

+12V:         12,04

-12V:          -11.95

-5V:           -5,10

+5VSB:       5,35

VBAT:         3,33

Tak więc jak widać naprawdę mogę polecić ta obudowę i zasłke.

Jej koszt to 141zł i jest to obudowa LONG. POLECAM!

Zwlaszcza 3,3 C masz niezle ;)

HEHE Codeshit :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL :D , rzeczywiście gratuluje Ci takiego napięcia na codeshit'cie, ja mam na swojej zasiłce od Tracera, w pełnym obciążeniu 3,22-23 i uważam że to bardzo mało, a co do twojego to no comment. Samą bude Codegena można kupić ale zasiłka musi być jakaś lepsza.
Ja tez Mam bude Tracer i zasilacz od Megabajta, i 3,3V u mnie to 3,4V przu pelnym obciazeniu i Antek 1600+ puszczony na 2000+. To mozna nazwac zasilaczem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli ja mam w tej chwili zasilacz taki padaczny ze hej i napiecie 3.3V mam 2.93V, oznacza to ze kompa mam niestabilnego ?

Co wy sie tak zawieszacie na tym 3.3V ?

Zasilacz ma chodzic, trzymac stabilnie kompa, a napiecia to niech se skacza nawet z wysokosci mojego okna. Acha i ma dzialac dlugo. Jak sie zjara to gwara jest od tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeras ,zmienisz zdanie jak bedziesz miec AXP albo P4 mocno wykrecone ;[ ,ja mialem tesh taki wynalazek, 350W z dwoma wiatrakami jakis noname, Po zmianie plyty na Asusa i podkreceniu na drugi dzien jechalem ze spalonym zasilaczem i asusem do sklepu ;[[[[[,a nawet nie trzymal napiec az TAK zle.Teraz mam Feel`a 300W z regulacja obrotow wiatraka w zaleznosci od temp. i jestem bardzo zadowolony, SQrczysyn trzyma napiecia:

3.36v

4.99v

12.23v.Oczywiscie obciazenie (Seti)

A to wszystko na AXP 1805mhz przy vcore=2.00v ;], nawet niechce liczyc ile to W sciaga :P :P :P .A jak bylem w sklepie to mialem w rekach codegeny 350W i 400W wlasnie, ale one byly jakies takie BIEDNE ;],leciutkie i sprawiajace wrazenie ze moga sie popsuc od samego patrzenia ;].Ten Feel wazy 2x tyle i ma naladowane 2x tyle elektroniki i radiatorow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...