Skocz do zawartości
husk77

Czy Dobry Procek?

Rekomendowane odpowiedzi

dokładnie! bierz operatona 142/144/146 (zalezy ile masz kasy) na s. 939. Tylko nie wiem czy nie bedzie problemów ich teraz dostać? Jak nie bedzie to chyba za taka kase selekta 3000+. Tylko zeby kręcić trzeba tez odpowiednią płyte mieć.

AMD > Intel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tam chyba nie ma bo te opterony oficjalnie w sklepach nie wystepuja tylko sa indywidualnie sprowadzane. Jedyny sklep jaki zanam w ktorym mozna te opterony kupic to www.pc-shop.pl

Chyba milans jest z tamtad - jesli sie myle to mnie popraw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze że niektórzy nie w temacie Opteronów... Mianowicie zdobycie ich w Polsce graniczy z cudem (mówimy o 939). Jeżeli da się kupic to tylko prywatny import - tj zbyt dużo tego niema. ostatnio gość z arche ( www.arche.net.pl ) sprowadził koło 30szt z Niemiec, ale wszystkie rozeszły się w jakieś 7-10dni. Co do PC-SHOP na stronie głównej widnieje napis: "Sklep jest obecnie nieczynny !! Za utrudnienia przepraszamy"

@MILANS

jakie optki i po ile mógłbyś załatwić?? może 165?? :D jeśli ceny niezbyt wygórowane to może bym kupił...

btw. o Opteronach jest osobny topic, gdzie wypowiadają ludzie którzy więdzą więcej niż ja: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=153414

Edytowane przez rambo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ee tam ja bym jednak bral P4 extreme edition. Ale to tylko moje skromne zdanie :)

jak dla mnie wogóle się nieopyla... jeśli już wydawać większą kase to Athlon X2/Opteron. Jeśli trochę mniej to Athlon 64. Jesli jeszcze mniej (<600) to sam niewiem, ale pewnie sempron...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo poszukać na Allegro / apollo.pl / komputroniku ;) / proline.pl / arest.pl / sirius.pl itp. :D

na dzień dzisiejszy nie dostaniesz chyba nigdzie nówek. opki na allegro jedynie z drugiej ręki

Tam chyba nie ma bo te opterony oficjalnie w sklepach nie wystepuja tylko sa indywidualnie sprowadzane. Jedyny sklep jaki zanam w ktorym mozna te opterony kupic to www.pc-shop.pl

Chyba milans jest z tamtad - jesli sie myle to mnie popraw.

zgadza się :P

widze że niektórzy nie w temacie Opteronów... Mianowicie zdobycie ich w Polsce graniczy z cudem (mówimy o 939). Jeżeli da się kupic to tylko prywatny import - tj zbyt dużo tego niema. ostatnio gość z arche ( www.arche.net.pl ) sprowadził koło 30szt z Niemiec, ale wszystkie rozeszły się w jakieś 7-10dni. Co do PC-SHOP na stronie głównej widnieje napis: "Sklep jest obecnie nieczynny !! Za utrudnienia przepraszamy"

@MILANS

jakie optki i po ile mógłbyś załatwić?? może 165?? :D jeśli ceny niezbyt wygórowane to może bym kupił...

btw. o Opteronach jest osobny topic, gdzie wypowiadają ludzie którzy więdzą więcej niż ja: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=153414

są tylko 144 oem/box ceny to odpowiednio 700/735. jutro bede miał pare sztuk ale juz wszystkie wyprzedane. kolejna dostawa w najblizszy poniedziałek więc już zbieram zamówienia. ktoś chętny ?

EDIT sklep jeszcze nieczynny bo zmieniamy serwer na lepszy. niedługo ruszy pełną parą. jak ktos zainteresowany to do mnie na gg walic. 5062861 mój nr

Edytowane przez MILANS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi