husk77 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 czy ten oto procek jest dobry AMD Athlon 64 3500+ BOX (Socket 939) Venice ?? czy lepiej kupić P 4? 3,2 GHz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 dobry i to bardzoo w grach duzo bardziej wydaljny niz pentium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0named Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Dobry, ale po co przepłacać ? Nie lepiej kupić 3000+/3200+ i go wykręcić do poziomu CONAJMNIEJ 3500+ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 jeśli sie nie chcesz bawić w o/c a chcesz mieć wydajny procesor to kup tego 3500+ ale według mnie to lepiej kupić tego 3000+ i go podkręcić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Jeśli to P4 to ma być extreme edition, to bierz P4 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 p4 EE wcale nie jest taki szybki :P serio....wole A64 venice po podkręceniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 zamiast 3500+ lepiej juz brac opka 144. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0named Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 zamiast 3500+ lepiej juz brac opka 144.dokładnie ... opteron bedzie o niebo lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberM Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 dokładnie! bierz operatona 142/144/146 (zalezy ile masz kasy) na s. 939. Tylko nie wiem czy nie bedzie problemów ich teraz dostać? Jak nie bedzie to chyba za taka kase selekta 3000+. Tylko zeby kręcić trzeba tez odpowiednią płyte mieć. AMD > Intel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Albo Opteron 144 albo Athlon 64 3200+ Manchester (ten sam rdzen co x2). Jesli nie dostaniesz opka to wez selekta manchestera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 nie ma problemów z dostaniem opteronów. wystarczy zagadać do odpowiednich ludzi np. mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0named Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Albo poszukać na Allegro / apollo.pl / komputroniku ;) / proline.pl / arest.pl / sirius.pl itp. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) a tu masz te opki :D Pozdro. Edytowane 10 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Tam chyba nie ma bo te opterony oficjalnie w sklepach nie wystepuja tylko sa indywidualnie sprowadzane. Jedyny sklep jaki zanam w ktorym mozna te opterony kupic to www.pc-shop.pl Chyba milans jest z tamtad - jesli sie myle to mnie popraw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) widze że niektórzy nie w temacie Opteronów... Mianowicie zdobycie ich w Polsce graniczy z cudem (mówimy o 939). Jeżeli da się kupic to tylko prywatny import - tj zbyt dużo tego niema. ostatnio gość z arche ( www.arche.net.pl ) sprowadził koło 30szt z Niemiec, ale wszystkie rozeszły się w jakieś 7-10dni. Co do PC-SHOP na stronie głównej widnieje napis: "Sklep jest obecnie nieczynny !! Za utrudnienia przepraszamy" @MILANS jakie optki i po ile mógłbyś załatwić?? może 165?? :D jeśli ceny niezbyt wygórowane to może bym kupił... btw. o Opteronach jest osobny topic, gdzie wypowiadają ludzie którzy więdzą więcej niż ja: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=153414 Edytowane 10 Stycznia 2006 przez rambo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Ee tam ja bym jednak bral P4 extreme edition. Ale to tylko moje skromne zdanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Ee tam ja bym jednak bral P4 extreme edition. Ale to tylko moje skromne zdanie :) jak dla mnie wogóle się nieopyla... jeśli już wydawać większą kase to Athlon X2/Opteron. Jeśli trochę mniej to Athlon 64. Jesli jeszcze mniej (<600) to sam niewiem, ale pewnie sempron... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 za kase Extreme Edition ma sie procka AMD który go miażdzy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Tak prawde mówiac ee sa cienkie (oczywiscie w porównaniu do ceny). Szczególnie jednordzeniowce. Popatrz na najnowszy test na benchmarku: FX60 vs presler 955ee. I który wygrał?????? AMD!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Albo poszukać na Allegro / apollo.pl / komputroniku ;) / proline.pl / arest.pl / sirius.pl itp. :Dna dzień dzisiejszy nie dostaniesz chyba nigdzie nówek. opki na allegro jedynie z drugiej ręki Tam chyba nie ma bo te opterony oficjalnie w sklepach nie wystepuja tylko sa indywidualnie sprowadzane. Jedyny sklep jaki zanam w ktorym mozna te opterony kupic to www.pc-shop.pl Chyba milans jest z tamtad - jesli sie myle to mnie popraw. zgadza się :P widze że niektórzy nie w temacie Opteronów... Mianowicie zdobycie ich w Polsce graniczy z cudem (mówimy o 939). Jeżeli da się kupic to tylko prywatny import - tj zbyt dużo tego niema. ostatnio gość z arche ( www.arche.net.pl ) sprowadził koło 30szt z Niemiec, ale wszystkie rozeszły się w jakieś 7-10dni. Co do PC-SHOP na stronie głównej widnieje napis: "Sklep jest obecnie nieczynny !! Za utrudnienia przepraszamy" @MILANS jakie optki i po ile mógłbyś załatwić?? może 165?? :D jeśli ceny niezbyt wygórowane to może bym kupił... btw. o Opteronach jest osobny topic, gdzie wypowiadają ludzie którzy więdzą więcej niż ja: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=153414 są tylko 144 oem/box ceny to odpowiednio 700/735. jutro bede miał pare sztuk ale juz wszystkie wyprzedane. kolejna dostawa w najblizszy poniedziałek więc już zbieram zamówienia. ktoś chętny ? EDIT sklep jeszcze nieczynny bo zmieniamy serwer na lepszy. niedługo ruszy pełną parą. jak ktos zainteresowany to do mnie na gg walic. 5062861 mój nr Edytowane 10 Stycznia 2006 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...