Gość Rocca Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Mogę kupić od znajomego aparat: Nikon Coolpix SQ 3,2 mpix z obracanym obiektywem... Tylko niech ktoś mi powie za ile?? ;] Dajcie mi dobrą cenę, bo chcę go kupić jak najtaniej ;] A tak w ogóle to jak na pierwszy aparacik będzie to dobry zakup? Miał, lub ma z nim ktoś do czynienia? 3,2 mpix to nie za mało? Wydaje mi się, że na tym aparacie jakość zdjęć jest bardzo dobra, lub przynajmniej dobra. Edytowane 9 Stycznia 2006 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amatorka Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 nowy kosztuje w tych granicach: http://ceneo.pl/11182#productLevel nie piszesz ile ten aparat był uzywany,a fakt faktem nie jest to najlepszy sprzęt.. ja bym go wzieła za nie więcej niż 270 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Aparat uzywany prawie 2 lata... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) pewnie gwarancji też już nie ma, no i ciekawe jak wygląda obiektyw pooglądaj go dokładnie czy szkło całe zrób trochę zdjęc IMHO lepiej chyba zainwestować w nowy edit: a używka kosztuje tyle Edytowane 13 Stycznia 2006 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...