Marek322 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Witam chcę podzielić nieostradęi poszukuje Ruter, Kabel siciowy i Karte siecową , Wszystko musi być firmowe . Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 ale my tu nie sprzedajemy sprzetu tylko wiedze :P a tak powaznie ile masz kaski do wydania i co to znaczy " firmowe " ? dobrych firm czy tylko ma chodzic? na ile kompow ta siec ? UTP czy BNC ? moze WiFi? napisz troche wiecej a moze swiatlowody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 jestem laikiem w tych sprawach, więc tak mam na to około 500zł-600zł potrzebuje do 4 kompów, itp itd :D:D:D nie musi być bezprzewodowe ważne by działalo :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...