bgszef Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Siema! Mam pytanko. Oddalem karte graficzna na gwarancje. Byla to gf6600gt firmy Sparkle. Co sie okazalo przej***li mi gdzies ta karte. Jednak chca mi dac inna. Mam do wyboru GALAXY GEFORCE 6600 GT 128MB DDR3 i Palit 6600GT. Nie wiem ktora jest lepsza. Prosze poradzcie mi. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Jakos bardzie przemawia do mnie Galaxy niz palita ;) Edytowane 10 Stycznia 2006 przez Wolan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Galaxy jest lepsze. Palit to raczej low endowa firma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hedrox Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Nie ma co się zastanawiać, bierz Galaxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bgszef Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 oki dzieki bardzo :P mam jeszce pytanie duza jest roznica w wydajnosci miedzy pamieciami 1,6 ns a 2,0 ns ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Jest różnica w podkręcalności, bo na standardzie będzie tak samo... (im mniejszy numerek tym pamięć lepsza) A jak chcesz obliczyc na ile pamięć będzie mniej więcej szła to dajesz 1000:ilosc ns, a jak chcesz efektywnie to jeszcze razy 2 np pamięć 2 ns 1000:2=500 500X2=1000, więc ten ram powinien chodzic na 1000 maxymalnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...