jacex Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Jak? W ogóle da się? Kumplowi padł laptop, ważny bo ma tam dane z firmy, objawy jak przy zwykłym tzn. włącza się ale nawet nie da się wejść do biosu, żadnych sygnałów, tyle że chodzi, czyli tak jak w stacjonarnym po zbyt dużym kręceniu - reset biosu pomagał, moze i tu by pomógł (nie był kręcony) sorry jeśli było, znalazłem tylko to: "Na stronie ACER'a piszą że zabieg resetowania biosu przeprowadzają tylko w punktach serwisowych - nigdzie nie ma informacji jak zrobić to samemu." ps. dawno mnie tu nie było, dużo zmian na korzyść i mój podpis jakby trochę nieaktualny :D Edytowane 9 Stycznia 2006 przez jacex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 zwykle ustawienia biosu powinny ulec skasowaniu oprzez wyciagniecie baterii ale np. haslo nie zostanie prawdopodobnie skasowane (przynajmniej w niektorych modelach tak jest). Wiec najpierw sprobuj po prostu na jakis czas odlaczyc ta baterie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Niestety, jest na gwarancji ale kumpel nie chce dawać do serwisu bo mu potrzebny na codzień. Nie ma jakiejś sprytnej kombinacji klawiszy albo czegoś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 innej metody nie znam niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...