sinus Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 do ilu można zwiększyć fsb na tej płycie i czy macie jakieś krytyczne uwagi co do niej. bo chciałbym zmienić mojego ecs. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamer Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Płyta jest naprawdę dobra i godna polecenia. Fsb zależy od wersji biosu ja mam do 200mhz ale na n nowszych jest chyba do 250. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 na nowszych jest do 250 a z wad to chyba tylko źle rozwiązane ustawianie napięcia procesora w biosie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 MOBO OK... Polecam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 mi na niej nic nie przeszkadza to jest jedno z lepszych mobo jakie testowalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ja kupując to mobo wzorowałem się głównie testami w sieci i opiniami ludzi tu na forum.Jest zajebista :) Nie żałuje żadnej złotówki na nią wydanej.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...