outofspace Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Wiec tak zrobilem flash biosa na Abit K-Pro Eye k8 i ....cos poszlo nie tak Tak czy siak po restarcie od razu black screen i info ze szuka drive a: wiec wylaczylem wkrecilem floppy wlaczam komp i...te same dzwieki ale monitor juz sie nie odpalil. Obawiam sie ze to moze ma cos z odswiezaniem monitora ze nei odpala, na drugim kompie jest ok. Jesli jednak nie to bedzie problem bo jak tu niby wgrac nowy bios nic nie widzac. Mial ktos taki problem?? To sie nazywa nieudany dzien, jutro jade do serwisu moze mnie uratuja ehhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 zamontuj spowrotem tego flopa i zrób u kogos dyskietke z programem flasciach!ącym i z plikiem biosa. jeśli przy uruchamianiu próbuje czytać dyskietke tzn. jest szansa zeby wgrać biosa na nowo. ew. pozostaje ci oddac kompa do serwisu i dać bios do programowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outofspace Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zrobilem opcje drugą, ciężko robic cos...bez wizji....2-3 tygodnie do abita wyslali. mam nadzieje tylko ze nowy bios mi wgraja, bo starsza wersja nie rozpoznaje semprona 3400+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1rU$® Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 jak padł bios to mogłeś wyjąć z podstawki biosa i dać do zaprogramowania :) koszt koło 15-20 zł i bez czekania :) kumpel miał to samo co ty i znalazłem gościa z allegro i wysłaliśmy mu kostke biosa i za 2 dni mieliśmy juz zaprogramowaną i mobo śmiga ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outofspace Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Dzieki bede wiedziial na przyszlosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...