mar_cin Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Witam Dawno sie tu nie udzielalem ale w najblizszym czasie mam zamiar sie przesiasc z k8ns +a64 2800+ (s754) na venice 3000+ (s939) + ... no wlasnie , jako ze na karte pci-e odrazu nie bede mial kasy mam dwa wyjscia albo plytka z agp i pci-e (wtedy wloze swojego r9600pro) albo cos z pci-e i ew. przekoczuje na jakiejs zintegrowanej czas dopuki nie sprawie sobie karty na pci-e jakie sa wasze propozycje? jakas tania i dobra plytka ... mam na plyte max ~300zl ... :mur: dzieki z gory i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojok Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Witam Dawno sie tu nie udzielalem ale w najblizszym czasie mam zamiar sie przesiasc z k8ns +a64 2800+ (s754) na venice 3000+ (s939) + ... no wlasnie , jako ze na karte pci-e odrazu nie bede mial kasy mam dwa wyjscia albo plytka z agp i pci-e (wtedy wloze swojego r9600pro) albo cos z pci-e i ew. przekoczuje na jakiejs zintegrowanej czas dopuki nie sprawie sobie karty na pci-e jakie sa wasze propozycje? jakas tania i dobra plytka ... mam na plyte max ~300zl ... :mur: dzieki z gory i pozdrawiam Wystarczyłoby przeglądnąć parę pierwszych postów z tego forum... Z agp oraz pcie i za te cenę to tylko to: Płyta Asrock 939DUAL-SATA2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 ok, pytalem rowniez o ew. plyte z pci-e i jakas "do rzeczy" zintegrowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 ok, pytalem rowniez o ew. plyte z pci-e i jakas "do rzeczy" zintegrowana Sorry, ale w Twojej sytuacji za 300zł najlepszym wyjściem jest zakup wspomnianego AsRocka - to naprawdę nie jest zła płyta, ma pełnowartościowe AGP, PCIE i SATA2, może nawet doczekamy się sterowników i biosa obsługujących SLI. 70zł, które Ci zostanie dołożysz do proca i kupisz opteronka 144 zamiast venice ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 to jesli bylibyscie tak mili dajcie zrodelko tych opteronkow , bo to chyba dosc niszowy sprzet u nas? . moze ktos z forum sprzedaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 plum = plum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 [OT] wy spicie czasem ?:))) [/OT] dzieki wielkie :) zastanawiam sie jak to sie ma do krecenia (co lepsze?) i daje cos to 1mb? bo chyba tylko tym sie roznia te proce oprocz nazwy ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Opteron jest zbudowany na tym samym jadrze co FX wiec w kreceniu daje ogromna przewage!! Wykrecony opteron na 2700Mhz(wszystkie do tej pory tyle spokojnie lataja)ma wydajnosc procka ktory kosztuje przeszlo 3k!! wiec poprostu BRAC BRAC!!!! :D Edytowane 10 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...