cinos Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Musze zlozyc koledze kompa płyta+proc do 800zł wybralem MSI KT4V i do tego Athlonka 2000+ , moze byc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 moze... :D Podobnie jak Asus na nForce2 i Duron 1300 :D Ale Twoj chyba lepszy. Teraz na powaznie. Ile kosztuje taki Antek ? Ja sie nie orientuje ale jesli do 500zl to lepiej wez Epoxa za drugie 500 i IMHO bedzie lepiej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 no taki athlon około 420zł a ta płytka również jakieś 420zł. razem 840zeta :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ZESTAWIK COOL!!!!!! Wybrałeś super, chociaż lepiej byłoby lepszą płytkę wybrać i ATHLONA 1700+ 0,13 i go na luzaka na 2200+ wykrecić. tylko własnie do tego dobra płyta potrzebna i dlatego radzę takie rozwiazanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 kurfa ja spie chyba, dlaczego myslalem ze zestaw ma byc do 1000 ? LOL Jak za 800 to spoko... Kombinacji moze byc sporo i wiele bedzie dobrych... Ta jest dobra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ZESTAWIK COOL!!!!!! Wybrałeś super, chociaż lepiej byłoby lepszą płytkę wybrać i ATHLONA 1700+ 0,13 i go na luzaka na 2200+ wykrecić. tylko własnie do tego dobra płyta potrzebna i dlatego radzę takie rozwiazanie. ten komp ma byc raczej stabilny i na normalym chłodzeniu więc raczej nie moze byc podkrecony, ale jakby był dla mnie to bym wzial wersje płyty z Serial ATA i wzial A 1700+ 0.13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 no to się nie zastanwaiaj i bierz to co wybrałeś :D:D naprawdę extra!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 No to miodek, dzieki wszystkim za szybkie odpowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Lepiej kup Athlona XP 1.7+ on się zajebiście kręcom tylko kupuj na starej technologi (0.13u) i dotego płytke Asus A7V333-X i może nawet ci starczy na jakiś mocniejszy procek ale on się zajebiście kręcom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 moze... :D Ile kosztuje taki Antek ? Ja sie nie orientuje ale jesli do 500zl to lepiej wez Epoxa za drugie 500 i IMHO bedzie lepiej... jak sie nie orientujesz to po co sie wypowiadasz ???!!! polecam coś ze stajni EPOXA np.8k9a(kt400) albo inna do tego Athlon XP 2000+ i kumpel bedzie szczęsliwy. :roll: :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 moze... :D Ile kosztuje taki Antek ? Ja sie nie orientuje ale jesli do 500zl to lepiej wez Epoxa za drugie 500 i IMHO bedzie lepiej... jak sie nie orientujesz to po co sie wypowiadasz ???!!! polecam coś ze stajni EPOXA np.8k9a(kt400) albo inna do tego Athlon XP 2000+ i kumpel bedzie szczęsliwy. :roll: :wink: pozdrawiam hmm ale epox to raczej low-end a msi to juz o polke wyzej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Lepiej kup Athlona XP 1.7+ on się zajebiście kręcom tylko kupuj na starej technologi (0.13u) i dotego płytke Asus A7V333-X i może nawet ci starczy na jakiś mocniejszy procek ale on się zajebiście kręcom. ŻE CO?? Na starej technologii (0.13u)?? od kiedy to 0.13 jest stara?? Od kiedy to 0.18 jest nowa. Przecierz napisał że nie chce kręcić!! Pozatym te nowe 0.13u lepiej się przecierz kręcą - duuuużo. mniej ciepła!! Co do płyty to nie bierz tych żadnych wynalazków, co to tam: epoxy, gigabyte czy jak ich tam zwą tak ich zwą. Weź poczciwego MSI. tak jak mówisz z chipsetem kt400a agp8x i Antek 2000+ i kolo edzie miał kompa full wypas. A z czasem weźmie go chęć to i tego athlona sobie podkręci, tylko jak juz kupujesz to kup o.13u!!!! no i to tyle!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 moze... :D Ile kosztuje taki Antek ? Ja sie nie orientuje ale jesli do 500zl to lepiej wez Epoxa za drugie 500 i IMHO bedzie lepiej... jak sie nie orientujesz to po co sie wypowiadasz ???!!! polecam coś ze stajni EPOXA np.8k9a(kt400) albo inna do tego Athlon XP 2000+ i kumpel bedzie szczęsliwy. :roll: :wink: pozdrawiam hmm ale epox to raczej low-end a msi to juz o polke wyzej :) To był żart, tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 moze... :D Ile kosztuje taki Antek ? Ja sie nie orientuje ale jesli do 500zl to lepiej wez Epoxa za drugie 500 i IMHO bedzie lepiej... jak sie nie orientujesz to po co sie wypowiadasz ???!!! polecam coś ze stajni EPOXA np.8k9a(kt400) albo inna do tego Athlon XP 2000+ i kumpel bedzie szczęsliwy. :roll: :wink: pozdrawiam hmm ale epox to raczej low-end a msi to juz o polke wyzej :) ty sobie kpisz chyba ?? Expox low end, brachu nie mam o czym z tobą rozmawiać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 no to jak nie masz o czym rozmawiac to wyjdz, a nie tu wchodzisz i zamiast dac rade to bluzgasz kolesia. Lepiej się nie odzywaj!! a cinos ma rację, bo MSI na pewno duuuuużo lepsze od EPOX'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 To był żart, tak?hmm... ale napewno jest nizej od MSI, MSI zawsze jakies cos dodawalo jakieś śledzie, dodatkowe oznaczki działania kompa(na śledzia) itp. Bogatrze dodatki jakies monitoringi itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ty sobie kpisz chyba ?? Expox low end, brachu nie mam o czym z tobą rozmawiaćNo ale chyba nie chcesz mi powiedziec ze Epox jest lepszy od MSI :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 no to jak nie masz o czym rozmawiac to wyjdz, a nie tu wchodzisz i zamiast dac rade to bluzgasz kolesia. Lepiej się nie odzywaj!! a cinos ma rację, bo MSI na pewno duuuuużo lepsze od EPOX'a. Jeszcze niedawno baranie sam sie pytałeś "jaką płyte kupić" a teraz taki qwa mądry się zrobiłeś !!! widać że miałeś doczynienia z amigą a nie z pecetem, BTW:doradziłem ci cinos ale jak ty jakie żeczy mówisz to poprostu szkoda gadać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 hmm ale epox to raczej low-end a msi to juz o polke wyzej :) takich wypocin dawno nie czytałem-epox low-end??ja pierd.... cinos skąd sie urwałes? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 no to jak nie masz o czym rozmawiac to wyjdz, a nie tu wchodzisz i zamiast dac rade to bluzgasz kolesia. Lepiej się nie odzywaj!! a cinos ma rację, bo MSI na pewno duuuuużo lepsze od EPOX'a. Jeszcze niedawno baranie sam sie pytałeś "jaką płyte kupić" a teraz taki qwa mądry się zrobiłeś !!! widać że miałeś doczynienia z amigą a nie z pecetem, BTW:doradziłem ci cinos ale jak ty jakie żeczy mówisz to poprostu szkoda gadać chyba coś ci się pajacu pomyliło!! Ja na to forum wstąpiłem jak już maiłem nowego kompa!!! a chyba nie jesteś mądrzejszy lamusie od ludzi się tym na codzień zajmujących?? i w tych testach wyraźnie widać jak msi bije konklurentów!! oczywiście że nie jest to jakiś najdroższy abit czy asus ale prawie!!! CINOS nie słuchaj ich i kup to co na początku pisałeś - THE BEST!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 hmm ale epox to raczej low-end a msi to juz o polke wyzej :) takich wypocin dawno nie czytałem-epox low-end??ja pierd.... cinos skąd sie urwałes? no dobra niech będzie wam :wink: , moze byc po srodku ale napewno pod względem jakosci Epox będzie gorszy od MSI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 a cinos ma rację, bo MSI na pewno duuuuużo lepsze od EPOX'a. czytam , tak sobie czytam Twoje wypowiedzi i przyznam ze jestes jednym z moich ulubienców na tym forum!! najpierw zakładasz topic, czytasz odpowiedzi a potem w topicach innych użytkowników zabierasz głos i w swoim jakze załosnym mniemaniu chcesz uchodzic za "znawce" co zreszta po raz kolejny udowodniłes tym postem zastanów sie chłopie nad sobą i nad tym co wypisujesz głowe dam uciąc ze wielkiego pojecia o tym nie masz ps.scibi ile masz latek???12,13??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 chyba coś ci się pajacu pomyliło!! Ja na to forum wstąpiłem jak już maiłem nowego kompa!!! a chyba nie jesteś mądrzejszy lamusie od ludzi się tym na codzień zajmujących?? i w tych testach wyraźnie widać jak msi bije konklurentów!! oczywiście że nie jest to jakiś najdroższy abit czy asus ale prawie!!! CINOS nie słuchaj ich i kup to co na początku pisałeś - THE BEST!!dobra juz sie nie wyzywajcie, ***** sie ustepuje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 nie mówie że ja mam pojęcie, ale wiem jaką płytę mam, wiem jaka ma wydajność, wiem z jakimi płytami było duuużo problemów na forum i ufam testom!!!!!! (komputerswait, pc world computer, ENTER) A lat ma 15 !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 no to jak nie masz o czym rozmawiac to wyjdz, a nie tu wchodzisz i zamiast dac rade to bluzgasz kolesia. Lepiej się nie odzywaj!! a cinos ma rację, bo MSI na pewno duuuuużo lepsze od EPOX'a. Jeszcze niedawno baranie sam sie pytałeś "jaką płyte kupić" a teraz taki qwa mądry się zrobiłeś !!! widać że miałeś doczynienia z amigą a nie z pecetem, BTW:doradziłem ci cinos ale jak ty jakie żeczy mówisz to poprostu szkoda gadać chyba coś ci się pajacu pomyliło!! Ja na to forum wstąpiłem jak już maiłem nowego kompa!!! a chyba nie jesteś mądrzejszy lamusie od ludzi się tym na codzień zajmujących?? i w tych testach wyraźnie widać jak msi bije konklurentów!! oczywiście że nie jest to jakiś najdroższy abit czy asus ale prawie!!! CINOS nie słuchaj ich i kup to co na początku pisałeś - THE BEST!! jasne :lol: ,BTW robisz scibi z siebie większego błazna niz jesteś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 nie mówie że ja mam pojęcie, ale wiem jaką płytę mam, wiem jaka ma wydajność, wiem z jakimi płytami było duuużo problemów na forum i ufam testom!!!!!! (komputerswait, pc world computer, ENTER) A lat ma 15 !!!! ufaj dalej testom z pc computer world & enter to bedziesz w zimie w sandałach chodził. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 no chyba wiem kiedy wstąpiłem, co nie?? pokaż mi link do "niby" mojego topicu gdzie pytałem jaką płytę wybrać.!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ufam testom!!!!!! (komputerswait, pc world computer, ENTER) A lat ma 15 !!!! scibi- no nie moge rozjebałes mnie tym textem teraz-MEGA ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 nie mówie że ja mam pojęcie, ale wiem jaką płytę mam, wiem jaka ma wydajność, wiem z jakimi płytami było duuużo problemów na forum i ufam testom!!!!!! (komputerswait, pc world computer, ENTER) A lat ma 15 !!!! ufaj dalej testom z pc computer world & enter to bedziesz w zimie w sandałach chodził. na pewno predzej zaufam im niz tobie. chyba nie powiesz ze masz wieksza wedze niz oni bo cie naprawde cosik wysmieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 (komputerswait, pc world computer, ENTER) A lat ma 15 !!!!jak swoja wiedze opierasz na powyzszych zrodlach, to chociaz sie nie przyznawaj, bo sie osmieszasz. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...