przemyslny Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Poszukuje urządzenia które byłoby przejściówką pomiędzy złączem PCI a np. Usb lub firewire . Posiadam kartę TV która wymaga wolnego slotu PCI , a chciałbym ją podłączyć pod Laptopa . Z góry dziękuje za pomoc . :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Nie wiem, czy dobrze rozumiem - chcesz podłączyć urządzenie na PCI (kartę TV) do laptopa poprzez USB lub FireWire? Zapomnij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslny Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Nie wiem, czy dobrze rozumiem - chcesz podłączyć urządzenie na PCI (kartę TV) do laptopa poprzez USB lub FireWire? Zapomnij. Tak to właśnie było moją intencją. Hmm.. A może dostał bym stacje dokującą ze slotem PCI. Mój laptop to Toshiba Satellite S1410-604. Proszę pomóżcie dobrzy ludzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...