mcfly_tm Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Siemka. Mam taki problemos. Moja wieza jest dosc nowa ale nie czyta wszystkich cd-r - ladnie to powiedzialem --> nie czyta gdzies z 50%. Probowalem juz roznych kombinacji np. zaczalem od firm - wynik : Verbatimy czyta tylko niektore i nie zalezy to od typu (modelu) plyty i jej pojemnosci, inne firmy zachowuja sie identycznie. Pomyslalem ze moze to od predkosci nagrywania plyty zalezy i nic z tego wieza ma predkosc gleboko bardzo. Nie sprawdzilem tylko czy nie zalezy to moze od firmy nagrywarki. Dodoam ze jest to wieza firmy samsung. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Wiesz ja myskle ze to laser w wizrwy jest zle ustawiony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Siemka. Dodoam ze jest to wieza firmy samsung. i wszystko jasne :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Siemka. Dodoam ze jest to wieza firmy samsung. i wszystko jasne :twisted: Ja mam samsunga i to do tego takiego raczej taniego i kiepskiego i czyta wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...