domatorx Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 wiem ze nie lubicie takich tematow, nie wiem czy dobry dzial ale prosze o pomoc. mam problem z karta sieciowa. po uruchomieniu windowsa komp sie resetuje. mialem podobny problem jak zainstalowalem hamachi, odinstalowalem- nadal to samo, zrobilem formata- nie pomoglo. prosze wiec o pomoc jak rozwiazac ten problem. domyslam sie ze proble tkwi w ustalaniu adresu IP ale niestety nic wiecej nie wiem, wiec jak ktos moze to niech napisze jak sie pozbyc tego bledu. bede bardzo wdzieczny.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 przeloz ja do innego slotu, widocznie jakis konflikt ma z innym urzadzeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domatorx Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 przeloz ja do innego slotu, widocznie jakis konflikt ma z innym urzadzeniem to jest laptop wiec watpie czy dam rade to zrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 no tak nie wspominales o tym ;) komuter jest w sieci z innymi, moze konflikt adresow IP, sprawdz w polaczeniach sieciowych restartuje sie takze jak kabel od sieciowki jest odlaczony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domatorx Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 no tak nie wspominales o tym ;) komuter jest w sieci z innymi, moze konflikt adresow IP, sprawdz w polaczeniach sieciowych restartuje sie takze jak kabel od sieciowki jest odlaczony? jak kabel jestcodlaczony to sie nie resetuje. w polaczenich sieciowych wszystko (na oko) jest tylko siec LAN, polaczenia hamachi juz nie ma. zrobilem chkdsk i blad nadal sie pojawia ale sporadycznie. nie wiem od czego to zalezy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 na jakiej zasadzie ta siec dziala? musisz ip recznie wpisywac czy dostajesz wszystko automatycznie z DHCP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domatorx Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 na jakiej zasadzie ta siec dziala? musisz ip recznie wpisywac czy dostajesz wszystko automatycznie z DHCP? nie rozumiem pierwszego pytanie. to siec LAN w akademiku. IP pobierane jest automatycznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 sproboj odinstalowac i ponownie zainstalowac ta sieciowke, dziwna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Masz sp2 ? Moze wirus ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 jest pare robalkow ktore tak reaguja na siec :((((((((((9 np: sassery program antywirusowy moze pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domatorx Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 mam sp2. komputer jest chyba dobrze zabezpeiczony (kaspersky+zone alarm) robie skany ad-aware. zainstalowalem sobie Norton Windoctor. naprawil m kilka bledow, usterka jak dotad nie wystepuje alem hachi boje sie zainstalowac, dzieki wszystkim za rady. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...