Vlado Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Witam, Mam Epox 8RDA+, wiem, że to już staroć ale wczoraj pojawił mi się dziwny problem. Zmieniałem soundblastera i po podłączeniu w Windowsie nagle pokazało mi temp proca 256st. C Myśle coś nie tak z odczytem więc restart i do biosu no i przy starcie nie pokazuje mi wogóle temperatur, jest tylko tak: 0st.C - 32st.F 0st.C - 32st.F Wyjęcie pamięci, clear cmos nic nie pomaga. W biosie zauważyłem, że wogóle nie podaje napięcia Vdimm -5 jest wartość 0. Może ktoś miał podobny problem i wie jak rozwiązać, prosze o pomoc. Zasilacz jest nowy Chieftec 460W. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Big topic o Epox8RDA+ tam pytaj . widać czujniki ci padły. spróbuj zaktualizować bios, wyjmij tego soundblastera, zeby sie upewnić czy to nie jego wina. jak nie pomoże to chyba pozostaje oddać płyte na gware... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...