Yachuu Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 mialem problemy z zasilaczem (dysk właczał sę i wyłączał) teraz zmienilem zasilacz na Fortrona 350W i dysk chodzi dobrze. Zastanawiam sie tylko czy nie uszkodzil sie wczesniej i czy nie kwalifikuje sie do wymiany (jest jeszcze na gwarancji). Wrzucam odczytu SMARTa z Aidy. Czy moglbym prosic o interpretacje wynikow czy dysk mam wymieniac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 mialem problemy z zasilaczem (dysk właczał sę i wyłączał) teraz zmienilem zasilacz na Fortrona 350W i dysk chodzi dobrze. Zastanawiam sie tylko czy nie uszkodzil sie wczesniej i czy nie kwalifikuje sie do wymiany (jest jeszcze na gwarancji). Wrzucam odczytu SMARTa z Aidy. Czy moglbym prosic o interpretacje wynikow czy dysk mam wymieniac? Parametry "C5", "C6" i "C8" sygnalizuja problemy, ale nie wiem czy na tej podstawie wymienia Ci dysk. Zelezy od Panow w serwisie. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...