$l@ven Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Niestety, neostrada nie chce dzialac dobrze, po jakims czasie po uruchomieniiu kompa (ok 20-30minut) kazda strona nie chce sie odtworzyc...Połączenie zostało przerwane przez zdalny serwer..... <-- tak wywala mi Opera. Neostrade mam od 2 lat, zainstalowany cfos, na 99% nie jest spowodowane trojanem / wirusem. Sterownik przeinstalowalem - nadal to samo. Jakies propozycje? Skoro gg i np. azureus dziala wydaje mi sie, ze to sprawa systemowa, niz TPSA. Dzieki z gory za rady. Edytowane 10 Stycznia 2006 przez $l@ven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisvertex Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Spotkałem się z takim problemem raz w życiu. Naprawiałem kompa jednemu z klientów, miał prawie taki sam problem. Komunikatory i p2p działało, antywirus pobierał aktualizację, lecz przegladarka nie działała. Byłem w kropce, lecz dowiedziałem się, że koleś czyścił rejestr systemowy. Przywróciłem mu poprzedni rejestr (dobrze, że przed czyszczeniem wpisów, zrobił jego kopię) i problem prysną jak bańka mydlana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 przywroc system z przed dnia w ktorym sie to stało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Może masz pełno syfu przeskanuj kompa Ad-Aware SE Personal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...