Korkodyl Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) No wlasnie - poszukuje odpowiedzi :) Mam dysk Seagate 160GB SATA i wszysko bylo ok az nie zniklo mi 30GB... Teraz w biosie w opcji "auto" rozpoznaje tylko 131GB! :angry: O co biega ?? :mur: Partition Magic itp. tez twierdza ze dysk ma tylko 131GB! Zmienilem tez bios z F7 na F9 i tez nic nie pomoglo! Ktos ma jakis pomysl? Edytowane 10 Stycznia 2006 przez Korkodyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Wyjdź !! radze poszukać bo było wałkowane setki razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkodyl Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Wyjdź !! radze poszukać bo było wałkowane setki razy Wybacz - ale moze jakis maly link?? Trzeba sobie pomagac prawda ?? ;) Wszystko co znalazlem to kombinacje z windą a ja mam problem w biosie... jesli nie sprawi Ci to problemu... Pozdrawiam Edytowane 10 Stycznia 2006 przez Korkodyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Uzyj szukajki na poczatek zainstaluj SP2 jeśli masz windows XP, oglądnij zworki na dysku (niektóre maja ponoć takie ustawienie ze ograniczają pojemność do 130gb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...