Grakh Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Kartę graficzną mam na płycie głównej. Znalazłem gniazdo i jego opis: 1.MIC 2.GND 3.MIC_BIAS 4.Power 5.Front Audio® 6.Rear audio®Return R 7.NC 8.No Pin 9.Front Audio(L) 10. Rear Audio(L)Return L Gnizado wygląda tak: 10 -- 9 O 7 6 -- 5 4 3 2 1 Na 9-10 i 5-6 jest połączenie Na przodzie obudowy są gniazda na płytce z której odchodzą kabelki zakończone wtyczkami: pojedyncza wtyczka kabelek czerwony podwójna wtyczka kabelek zielony i kabelek niebieski podwójna wtyczka kabelek żółty i kabelek pomarańczowy podwójna wtyczka kabelek czarny i kabelek brązowy Obudowa ATX MIDDLE CASE Model: B7 Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 może bys podał model płyty gł. zobacz w manualu od płyty, powinien być schemat podłaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grakh Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Płyta główna to: GA-K8NS nVIDIA nForce3 250 / AGP 8X GIGABYTE W instrukcji do płyty znalazłem opis tego gniazda (jak wyżej). Kabel z gniazd panelu przedniego obudowy nie jest opisany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zrób metodą prób i błędów, nic się nie stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...