0range Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 0range.pl -----------------------------------------------Wszystkich, którzy mieli, mają, bądź będą mieć:) problemy z siecią Orange i PTK Centertel, spółką z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością, zapraszam na Forum Niezadowolonych Klientów. Dość milczenia i tolerowania: niekompetencji, opieszałości, złej organizacji, naciągania rachunków i nieszanowania praw klienta! Piszcie, opowiadajcie! Jeśli nie zadziałał u Ciebie instynkt samozachowawczy i zostałeś klientem sieci Orange, ale masz z nią piętrowe kłopoty: - biuro obsługi klienta Cię ignoruje, - konsultanci Cię nie rozumieją i traktują jak natrętną muchę, albo nierozgarniętego łosia, - a dział windykacji ściga Cię z powodu niezapłacenia za usługi, za które już zapłaciłes... ...to strona ta i forum jest właśnie dla Ciebie Zapraszamy 0range.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 jakis frustrat? jakies szczegoly poprosimy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Kurczę jaka desperacja. Co oni Ci zrobili ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Nic mu nie zrobili oprócz tego co mu zrobili ;) To jest prezentacja forum zdesperowanych userów orange, i w ten sposób szukają innych zdesperowanych userów którym orange dało do wiwatu ;) Ode mnie tylko tekst, że niebieskie literki na pomarańczowym tle wyglądają paskudnie. O treści się nie wypowiem - nie znam tej sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Sieć jak każda inna, ja jestem zadowolony :>,a TPSA też wszyscy narzekają a jakoś ciągle korzystają z jej usług. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Sieć jak każda inna, ja jestem zadowolony :>,a TPSA też wszyscy narzekają a jakoś ciągle korzystają z jej usług. Dziwne to, bo przecież jest tyyylu operatorów stacjonarnch do wyboru prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Szczególnie, że w okolicy jest tylko 1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ja tam też nie narzekam. Najgorzej mieć telefon na abonament. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Dziwne to, bo przecież jest tyyylu operatorów stacjonarnch do wyboru prawda?Prawda;) W moim mieście jest jeszcze Dialog, ale w większych miastach jest jeszcze Netia, a nawet jak nie ma nic innego od TPSA to można przecież mieć komórke(i to nawet z 4 operatorów i w zasadzie nawet może taniej kosztować). Ja tam też nie narzekam. Najgorzej mieć telefon na abonament.Zależy kto jak rozmawia, nieraz na abonament się bardziej opłaca niż na karte(ale ja wole i tak mieć na karte:>) Edytowane 11 Stycznia 2006 przez lori129 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Prawda;) W moim mieście jest jeszcze Dialog, ale w większych miastach jest jeszcze Netia, a nawet jak nie ma nic innego od TPSA to można przecież mieć komórke(i to nawet z 4 operatorów i w zasadzie nawet może taniej kosztować). A u mnie jest tylko TPSA :P Z której usług nie korzystam, mam tylko komórkę w Erze. Ale jeszcze niedawno nie było u mnie dobrej alternatywy dla neostrady i chcąc czy nie chcąc musiałem mieć drogi abonament, a stacjonarnego telefonu i tak nie używałem. Po zmianie internetu i wymówieniu neostrady chciałem zmniejszyć abonament. Dowiedziałem się że nie mogę, bo kiedyś podpisałem umowę z Tele2 (co ma jedno do drugiego zachodzę w głowę). Został mi wybór. Płacić tym złodziejom haracz i się cieszyć albo podziękować za usługi. Od jakiegoś czasu mam tylko Erę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunista Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ja tam jestem zadowoony z ich usług, mam cegłofon w mixie za 25 zeta, moja mama też korzysta z ich usług i też nienarzeka, jak coś jest źle to idzie do salonu i rozwiązują problem. Ale miałem wystawić ocenę: 4/6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...