kisiel91 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Witam :) mam problem taki jak w temacie. Windows xp z sp2 nie chce zmienić ustawień wyglądu... :? . Gdy próbuje we właściwościach ekranu w zakładce wygląd zmienić choćby ze stylu klasycznego ( który windows automatycznie sam ustawił :/ )na styl windowsa xp wyskakuje komunikat : http://img224.imageshack.us/my.php?image=brak9my.jpg :blink: gdy nacisne potem zastosuj wyskakuje mi błąd z rundll32 i czy chce wysłać do microsoftu <_< . Może spowodował to program stylexp za pomocą którego zmieniłem shemat. Chodziłem na tym schemacie dłuższy czas (około 2 tygodnie) i dopiero po tym czasie pewnego dnia windows po załadowaniu sam zmienił tapete ( usunął) a po następnym zresetowaniu kompa ustawił coś takiego jak mam na ekranie w linku powyżej :-| . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 odinstaluj stylexp p.s co to za programik który wyswietla informacje o ramie i cpu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) ten programik to StatBar :D można go za darmo ściągnąć odinstalowałem stylexp i nic zmienił się ekran startowy na oryginalny ale nadal nic w xp nie da się zmienić ciągle te same błędy :( Edytowane 10 Stycznia 2006 przez kisiel91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...