freeride Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Mam na płycie zintegrusa ac97 2.1...co jest lepsze sb128PCI czy ten zintegrusek chodzi mi o wszystkie parametry: zniekształcenia, głosnośc itd...dodam że słucham na głosnikach 2.1 2satelity + subwoofer więc tylko stereo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Miałem kiedyś sb128 i myślę że jest lepszy niż większość integr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Geforce 7800GT - racz sobie darowac takie wypowiedzi. Stan portfela innych uzytkownikow nie powinien Cie interesowac - a juz na pewno nie zycze sobie uwag w takiej formie. Posty usuniete. Edytowane 10 Stycznia 2006 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Nie ciagnij niepotrzebnie tego tematu. costi ja bym wybrał ac97 Edytowane 10 Stycznia 2006 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 a SB Live Digital ? dużo lepsze od zintegrusa? moge miec za 50zł uzywke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) jeśli chodzi ci dokładnie o Sound Blaster Live 5.1 LIVE! to zdecydowanie tak (potarguj sie jeszcze). Edytowane 10 Stycznia 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 dokładnie ten model tylko z dodatkowym wyjściem cyfrowym, jutro będe sie już bawił :) Heheheh widze ze ktoś sie pyta o stan portfela....nie jest źle lol śmigam BMW 3, ale nie lubie wydawać kasy na coś czego nie wykorzystam.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Jakiś czas temu miałem SB PCI i muszę powiedzieć, że w grach np jest o wiele lepsza precyzja dźwięku no i więcej słychać jak na AC 97". W muzyce jakość jest porównywalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Wiadomo ze SB lepsze, mam AC97 i na tym sie grac nie da... <_< Do tego AC97 obciaża jeszcze procesor. Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Atak#komarA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 moje ac97 nie obciaza wogole proca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 moje ac97 nie obciaza wogole proca ;) :D Moja też nie jezeli sie nie zazanczy w opcjach nagrywania cyfrowego wejscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Już mozna zamknąc temat...kupiłem jednak SB Audigy SE, też myślałem ze zintegrus nie obciąza mi kompa a jednak dzisiaj po włozeniu audigy sie przekonałem.... wczesniej 160-200mb zajetego ramu zaraz po uruchomieniu windowsa teraz 130mb :) i wogule wszystko odzyło i chodzi żwawiej nawet głupie otwieranie i zamykanie okienek, a jakość dzwięku nie bede sie wypowiadał..myślałem ze mam dobrego zintegrusa..ale okazało sie ze róznica jest jak pomiedzy niebem a ziemią :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...