szynaboss Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Mam taki problem, a mianowicie zakupiłem Worda 2003 i pani w sklepie zapewniała, że będzie działał na Win 98 :( Niestety jak wsadze płytke do napędu, to od razu wyskakuje komunikat, że wymagany jest nowszy system :( Czy jest jakaś łatka, albo sprytny program, dzięki któremu dałoby się ominąć blokadę i zainstalować Worda 2003 na Win 98?? Pani w sklepie nie chce przyjąć z powrotem płytki, choć wprowadziła mnie w błąd :( Byłbym bardzo wdzieczny za odpowiedz, bo kupa kasy przepadnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 offica 2003 na platformie 9x nie zainsyaujesz wiec 98 odpada z tego co wiem to zadnej takiej łatki nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynaboss Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 To Panią w sklepie normalnie pójdę zje**ć na czym świat stoi !! A może jednak można?? Może ktoś wie jak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 ile dałes za ten pakiet?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 niestety tylko 2000 ( i to z SP ) i XP winda do 98 proponuje darmoche openaoffice 2 lub 1.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 ach te kobiety ze sklepów, ostatnio jak pytalem sie w sklepie o mysz optyczna to kobieta nie wiedziala oco chodzi, dopiero jak powiedzialem "taka bez kulki" to zalapala skad sie takie osoby biara ze wsi poPGRze?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muldzio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) ja kiedys kupowalem w hurtowni elementy po symbolach takze u kobiety jak poszedlem do magazynu dali mi zamiast kompletnego zestawu kilka roznych modeli obudow do kompa :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: wracajac do problemu to oddaj tego offica i wez sobie cos starszego, albo doloz pare PLNof i zakup XP Home inaczej sie nie da tego zrobic :-( Edytowane 11 Stycznia 2006 przez muldzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Albo vmware (rozwiązanie hardcore ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 vmware odpaja jak ma byc legal :) a jak nie ma byc to lepiej zainstalowac win xp. PS. udaj sie do sklepu i powinni Ci bez problemu przyjac z powrotem jezeli byla taka sytuacja jak opisujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 odajesz towar jako niezgodny z umową, sprzedawca zapewniał cię że na twoim systemie pójdzie, więc ma obowiązek przyjąć produkt z powrotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btn Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Dokładnie! Oddajesz tego offica do sklepu a gotówka nazat! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...