prabab Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Dostałem przed sekundą tą przygodówkę, ale... nie wiem jak się zapisywać. Polskie wydanie zostało wykastrowane z jakiejkolwiek instrukcji... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 troszku odkopię :) ktoś grał i przeszedł? bo nie daje rady już z ułożeniem tych kolorowych kulek :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 troszku odkopię :) ktoś grał i przeszedł? bo nie daje rady już z ułożeniem tych kolorowych kulek :/ Parę dni temu przeszedłem, zaciąłem się tylko na szyfrze do sejfu. Szczegółową solucję z opisem układanki z kilkami znajdziesz tu: LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 szlag, ja mam grę zapisaną niestety po tym jak już wszystko porozwalałem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 szlag, ja mam grę zapisaną niestety po tym jak już wszystko porozwalałem :|To pech. Ja to układałem bez pomocy, zacząłem od środka. Zostały mi jakieś sejwy z końcówki Nibiru, jak chcesz mogę Ci wysłać, może się przydadzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...