voytekk1 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 mam problem jak w temacie, tj ekran po każdym ponownym uruchomieniu komputera wraca do roździelczośc 640x480 8bit i za każdym razem musze przełączać na 1024x768 32bit. System jest po wielkich prezjściach, ledwo co się trzyma, miałem chyba wszystkie wirusy jakie mogą istnieć :D ale pozatym to działa wszystko. Próbowałem na nowo instalować stery od grafy (r9550), monitora (philips 105s), dx na nowo, w powerstripie, multiresie też kombinowałem ale tam jak ustawiałem żeby przy starcie zmieniał rozdziałke to zamiast tego widziałe prawy górny róg ekranu :] Próbowałem też z częstotliwością kombinować ale również bez skutku. Przeszukałem cały rejestr w poszukiwaniu czegoś z rozdziałką, wszystko pozmieniałem na 1024x768 ale też to nic nie dało. Macie jeszcze jakieś inne sugestie, propozycje? Może coś z usługami Windowsa bo wiele z nich musiałem powyłączać. Gry i inne aplikacje 3D chodzą mi dobrze. Prosze o odpowiedzi inne niż: przeinstaluj winde lub podobne :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Prosze o odpowiedzi inne niż: przeinstaluj winde lub podobne :] Skoro tak to nie spodziewaj ie zadnych propozycji bo z tego co piszesz to format jest jedynym wyjsciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytekk1 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 hmm walcze już z kompem od miesiąca ponad żeby go bez formata do stanu użyteczności doprowadzić i wygrałem z wszystkim oprócz właśnie tego. Może ktoś zna akurat rozwiązanie mojego problemu. Nie robie formata dlatego że mi się nie chce ale tak dla zasady żeby wygrać z winzgrozą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 sprawdzales pliki *.ini ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytekk1 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 przeszukałem teraz tak no i mało tam było tego co szukałem ale wszędzie gdzie było coś z boot resolution albo coś podobnego pozamieniałem na rządane wartości. Niestety nic to nie pomogło :( Jutro jeszcze raz przeszukam, pozdro za odpowiedź :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...