ajgon Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zainstalowalem sobie XPPL, nastepnie 98PL. I moj problem jest taki, ze uruchamia mi sie standardowo 98 :(. Co mam wpisac w recovery console, zeby startowalo mi z powrotem XP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Teraz już nic :lol: Trzeba było odwrócić kolejność instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 wystarczy zamaist konsoli automatycznną naprawe wybrac, a w konsoli mozna wpisac fixmbr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 ewentualnie mozesz popatrzec do faq... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8012 nie wiem po co sie tyle osób męczyło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Nie wiem czemu się tak martwisz? Przecież Win98 też jest dobry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...