kernelstrong Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Witam Mam zainstalowany program DU Meter ,z jego odczytu wynika ,że cały czas coś ściagam z internetu DL : 10,12 Taki transfer do mnie. Niewiem jakie programy łącza się z netem ,w zaporze powyłączałem wszystko ,a on ściąga . Prosze powiedzcie jakie aplikacje mogą kożystać z netu bez mojej wiedzy .Mam zainstalowane 2 antywirusy AVG i AVAST .Jeżeli chodzi o wirusy ,narazie niemam ,w każdym razie nic nie wykrywa (stawiałem nowy stawiałem od nowa ,system mam orginalny )Acha napewno nie jest to aktualizacja automatyczna ,moga byc takie odpowiedzi :mur: Dajcie jakies namiary na ten problem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 start uruchom cmd netstat -v -b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 jesli nie aktualizacje win to moze sa ta aktuializacje baz wirusów p.s po co ci 2 antywiry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...