adam1004a Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79888081 ma moze ktos tego dziwolaga? moze widzial ktos jakas recke lub test. dziwadlo, ale moze dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Wygląda na podróbke Zalmana, ale może i wydajny <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 gdzies ktos pisal ze to dosyc dziala :] moze warto sprobowac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 (edytowane) Odkopuje temat. Wygrałem w pewnym konkursie to chłodzenie i nie wiem czy jest w ogóle sens zakładania tego czegoś na jakąkolwiek moją grafikę ATi 9600XT@ ATi x1950PRO Tu by się coś przydało bo grzeje mocno, ale zastanawiam się nad Accelero X2 ATi HD5850 - tu raczej odpada ;p Chciałbym się dowiedzieć jak to się sprawuje bo nigdzie ani recenzji ani opini nie ma, nie wiem czy wyciągać w ogóle to z pudełka czy sprzedać. Edytowane 29 Grudnia 2009 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...