Bhaarth Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Wprawdzie wiem, ze to niezbyt popularny tutaj sprzet, ale sa juz dostepne nowe maci, laptopy, na Intelu. Nazywa sie toto MacBook - odcinaja sie widac od nazwy PowerBook a szkoda moim zdaniem Apple Store Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) SUPER :D Edytowane 10 Stycznia 2006 przez limerro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ati mobility 9550 !! niezla checa, ciekawe czy tez sie tak kreca jak desktopowe :) BEz dyskusji dla mnie iMAC wyznacza kierunek w jakim beda rozwijac sie kompy, poleczenie tradycyjnego desktopa z laptopem (?) cos w tym stylu, tworzac mala zwarta bryłe komputerka ktory nie dosc ze dziala jak kazdy inny blaszak, to jeszcze wyglada! :) Oczywiscie niestety jak wszystko co pionierskie, kosztuje krocie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 zobaczcie jaka wtyk od zasilania jest, MagSafe Connector, milo by bylo gdyby wszytkie bardziej znane firmy by sie dogadaly pod tym wzgledem. mozna by zrobic np 3 klasy zasilaczy low power, medium i dtr, do tego znormalizowane wtyki. przy ciagle rosnacej liczbie laptopow bylo by milo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Tequilla wcale nie takie krocie - wez pod uwage, ze Acer TravelMate 8204 kosztuje 2500 Euro !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 OK, troche mnie ponioslo :) mialem na mysli ze poki co to czysta kalkulacja przewaza (przynajmniej u mnie ale mysle ze i u wiekszosci) poprostu jest to jeszcze droga zabawa ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhaarth Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Ati mobility 9550 !! niezla checa, ciekawe czy tez sie tak kreca jak desktopowe :) BEz dyskusji dla mnie iMAC wyznacza kierunek w jakim beda rozwijac sie kompy, poleczenie tradycyjnego desktopa z laptopem (?) cos w tym stylu, tworzac mala zwarta bryłe komputerka ktory nie dosc ze dziala jak kazdy inny blaszak, to jeszcze wyglada! :) Oczywiscie niestety jak wszystko co pionierskie, kosztuje krocie :/ Jaki radek 9550? X1600 jest w tym intelowskich konfigach. Ale zgadzam sie, nowe iMaci i Macbooki sa OK. Szkoda tylko, ze niedawno odswiezali iMaca (iSight itp) a teraz to. Chociaz jeszcze nie wszystkie aplikacja applea sa na intela - wiekszosc "pro" nadal tylko powerpc, dopiero w okolicach marca maja wyjsc wersje x86 Edit; zeby nie bylo, te wersje natywne x86 sa konieczne, bo rosetta nie daje rady;/ Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Bhaarth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 A pomyslec, ze zawsze glownym argumentem Apple byl procesor PowerPC (dawniej Motorola) - wieksza wydajnosc przy obrobce wideo, doskonalsza architektura itd Teraz wyglada tak jakby Apple samo sobie zaprzeczylo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Bhaart no tobie mam jeszcze pokazywac co maja G4 ? :) http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebO...ok&mco=6DF57917 Pierwszy raz widze te radki w ver mobile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhaarth Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Bhaart no tobie mam jeszcze pokazywac co maja G4 ? :) http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebO...ok&mco=6DF57917 Pierwszy raz widze te radki w ver mobile Aaa... G4;) Sorry myslalem, ze mowimy o tych intelowskich. Co do tego 9550 - musi miec chyba niskie zegary, albo wina 32MB ramu bo dziwnie dziala moim zdaniem. No ale to moje osobiste odczucie. Probowalem odpalic Halo, chodzilo gorzej niz na Xboxie;) Jak dorwe troche czasu to kupie WoWa i zobacze jak on chodzi. PS: AppleStore ma ta wade, ze dziala w sesjach, wiec link sie nie nadaje do niczego;) PPS: oby tylko dalo sie wmiare latwo zainstalowac i w razie potrzeby bootowac windowsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Akurat Halo strasznie sie zamula pod PC, wiec nie jest to najlepszy pomysl na benchmarka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...