Skocz do zawartości
Bhaarth

Nowe Macbooki Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Ati mobility 9550 !!

niezla checa, ciekawe czy tez sie tak kreca jak desktopowe :)

BEz dyskusji dla mnie iMAC wyznacza kierunek w jakim beda rozwijac sie kompy, poleczenie tradycyjnego desktopa z laptopem (?) cos w tym stylu, tworzac mala zwarta bryłe komputerka ktory nie dosc ze dziala jak kazdy inny blaszak, to jeszcze wyglada! :)

Oczywiscie niestety jak wszystko co pionierskie, kosztuje krocie :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobaczcie jaka wtyk od zasilania jest, MagSafe Connector, milo by bylo gdyby wszytkie bardziej znane firmy by sie dogadaly pod tym wzgledem. mozna by zrobic np 3 klasy zasilaczy low power, medium i dtr, do tego znormalizowane wtyki. przy ciagle rosnacej liczbie laptopow bylo by milo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ati mobility 9550 !!

niezla checa, ciekawe czy tez sie tak kreca jak desktopowe :)

BEz dyskusji dla mnie iMAC wyznacza kierunek w jakim beda rozwijac sie kompy, poleczenie tradycyjnego desktopa z laptopem (?) cos w tym stylu, tworzac mala zwarta bryłe komputerka ktory nie dosc ze dziala jak kazdy inny blaszak, to jeszcze wyglada! :)

Oczywiscie niestety jak wszystko co pionierskie, kosztuje krocie :/

Jaki radek 9550? X1600 jest w tym intelowskich konfigach. Ale zgadzam sie, nowe iMaci i Macbooki sa OK. Szkoda tylko, ze niedawno odswiezali iMaca (iSight itp) a teraz to. Chociaz jeszcze nie wszystkie aplikacja applea sa na intela - wiekszosc "pro" nadal tylko powerpc, dopiero w okolicach marca maja wyjsc wersje x86

Edit; zeby nie bylo, te wersje natywne x86 sa konieczne, bo rosetta nie daje rady;/

Edytowane przez Bhaarth

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bhaart no tobie mam jeszcze pokazywac co maja G4 ? :)

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebO...ok&mco=6DF57917

Pierwszy raz widze te radki w ver mobile

Aaa... G4;) Sorry myslalem, ze mowimy o tych intelowskich.

Co do tego 9550 - musi miec chyba niskie zegary, albo wina 32MB ramu bo dziwnie dziala moim zdaniem. No ale to moje osobiste odczucie. Probowalem odpalic Halo, chodzilo gorzej niz na Xboxie;) Jak dorwe troche czasu to kupie WoWa i zobacze jak on chodzi.

PS: AppleStore ma ta wade, ze dziala w sesjach, wiec link sie nie nadaje do niczego;)

PPS: oby tylko dalo sie wmiare latwo zainstalowac i w razie potrzeby bootowac windowsy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi